۳۰ آبان، آخرین فرصت برای ارسال آثار به جشنواره «پادپخش فارسی»
علاقهمندان برای شرکت در دومین رویداد ملی «پادپخش فارسی»، تا ۳۰ آبان فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، احسان مهرجو کارشناس رسانه با حضور در استودیو شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره دومین رویداد ملی «پادپخش فارسی»، درباره تغییرات این دوره نسبت به دوره قبل گفت: مهمترین تغییری که در دومین رویداد «پادپخش فارسی» اتفاق افتاد این است که محورهای جشنواره افزایش پیدا کرد به ویژه در بخش سلامت حوزه زنان و خانواده اضافه شده است، دسته بندیها شفافتر شده و موضوعات ورزش، کمدی، هنر، تاریخ و فلسفه تفکیک شده است به علاوه اینکه در این دوره به بهترین صدابرداری، بهترین تدوین، اجرا یا میزبانی پادپخش جوایز تعلق میگیرد.
وی درباره بخشهای رویداد افزود: از نظر محتوایی یک بخش اصلی داریم که هرکسی با هر موضوعی که پادپخش دارد میتواند در یکی از این ده بخش مثل ورزشی، فرهنگی، سلامت، کسب و کار شرکت کند. امسال یک بخش ویژه داریم که در این بخش آسیبهای اجتماعی امسال رویکرد اعتیاد و آگاهی بخشی در حوزه اعتیاد و جلوگیری از اعتیاد اضافه شده است که در این بخش هم کسی پادپخشی ساخته میتواند در این بخش ویژه شرکت کند.
وی درباره تعریف پادپخش گفت: پادپخش، محتوای صوتی آماده پخش است که در بستر اینترنت پخش میشود. در تمام دانیا امکان نمایش اثر برای همه مهیا نیست یا ممکن آن محتوا جایگاهی برای ارائه در رادیو و تلویزیون نداشته باشد به همین علت از ۲۴ سال پیش فضای اینترنت مهیا شد برای اینکه افراد محتوای صوتی یا تصویری خودشان در اینترنت نمایش بدهند.
مهرجو درباره داوری آثار گفت: مهمترین معیار داوری در جشنواره پادپخش فارسی، محتوای خوب است، محتوایی که کپی نباشد، مفید باشد، صدابرداری، تدوین اجرای خوبی داشته باشد، اگر بحث گفتگو محور است افراد صاحب نظر دقیق و بجا انتخاب شده باشند برای آن گفتگو، این پادپخشها در فضای مجازی هم فعالیت داشته باشند و اینکه داشتن مخاطب هم مهم است.
وی افزود: بعد از ۳۰ آبان که آخرین روز ارسال آثار است تا ۱۵ آذر یک گروهی کل آثار را پایش میکنند، آن اثاریی که شرایط اولیه را داشته باشند انتخاب میکنند، نیمه دی داوری اصلی صورت میگیرد و نامزدها آنجا مشخص میشوند و بهمن هم مراسم اختتامیه و اعلام برگزیدگان صورت میگیرد.
وی گفت: شناسایی و معرفی افرادی که میتوانند تولید محتوای صوتی داشته باشند یکی از مهمترین دستاوردهای اولین جشنواره «پادپخش فارسی» بود. اینکه خود فضای شنیداری گستردهتر شود مهم بود، فضای پادپخش فضای بازتری شد و افراد بیشتری علاقهمند شدند برای تولید پادپخش در طی این یک سال.
وی گفت: استقبال از پادپخشهای تایخی و روایتی خیلی زیاد است، روایت گری و داستانی بیان کردن خیلی مهم است. از پادپخشهای حوزه کسب و کار و مهارتهای فردی و توسعه فردی استقبال خوبی شده است. افرادی که پادپخش علمی کار می کنند اگر آن را به شکل داستانی بیان کنند استقبال خوبی می شود. در ایران پادپخشهای داستانی و نمایشی خیلی زیاد شده است، کسانی هستند که خودشان پادپخش مینویسند، اجرا می کنند و به صورت قسمت به قسمت، یک داستانی را جلو میبرند.