پخش زنده
امروز: -
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خوزستان میزان ذخیره کودهای کشاورزی فسفاته، پتاسه و ازته ذخیره شده در انبارهای استان برای فصل زراعی جاری را ۵۲ هزار تن اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدعلی موسوی امروز، سهشنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۳ در ششمین همایش آموزشی، ترویجی و معرفی سبد محصولات کودی در اهواز با اشاره به ذخیره ۵۲ هزار تن کود فسفاته، پتاسه و ازته برای فصل زراعی جاری در انبارهای استان گفت: این رقم گویای افزایش بیش از سه برابری ذخیره این محصولات در مقایسه با پارسال است و کودهای ذخیره شده به طور مرتب از بنادر وارداتی، تولیدکنندگان و پتروشیمیها در حال حمل به انبارهای سازمانی و کارگزاران هستند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون ۱۱۰ هزار تن کود در استان توزیع شده است، افزود: یکی از کودهای مطلوب که حدود سه سال تولید آن متوقف شده بود، دی آمونیوم فسفات است که فقط توسط پتروشیمی رازی تولید و با قیمت بالاتر فروخته میشود از این رو امسال از سوی وزارت جهاد کشاورزی موظف به توزیع ۲۰۰ هزار تن از این کود با قیمت پایینتر از پتروشیمی هستیم.
کشاورزان برای دریافت کود به مراکز خدمات کشاورزی مجاز مراجعه کنند
موسوی ادامه داد: نخستین محموله کود دی آمونیوم فسفات به وزن ۵۲ هزار و ۵۰۰ تن در حال توزیع است که از کشاورزان درخواست میشود برای دریافت کود به مراکز خدمات کشاورزی و کارگزاران مجاز در شهرستانهای خود مراجعه کنند، زیرا هیچ تعهدی در خصوص استاندارد بودن کودهایی که خارج از شبکه توزیع میشود، وجود ندارد.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خوزستان با بیان اینکه این شرکت با توجه به رسالتی که در حوزه تامین نهادههای مورد نیاز به ویژه کودهای شیمیایی دارد جهت حمایت از تولیدکنندگان، نهادهها و بخش کشاورزی در تمام کشور اقدام به برگزاری همایشهایی با حضور تولیدکنندگان کودها و سموم میکند و تفاهمنامهای میان شرکت خدمات حمایتی و تولیدکنندگانی که محصولاتشان مورد تایید شرکت خدمات حمایتی هستند منعقد میشود، اضافه کرد: این کودها غیرتکلیفی و غیریارانهای هستند و با توجه به آغاز فصل کشت پاییزه، این همایش آموزشی ترویجی با حضور ۱۹ شرکت از سراسر کشور در استان برگزار شده است.
بر اساس این گزارش، کشت پاییزه از ۲۵ شهریور ماه در استان خوزستان آغاز میشود.
در کشت پاییزه امسال ٩۵٠ هزار هکتار از مزارع استان به زیر کشت محصولات میرود که ۶۵۰ هزار هکتار به صورت آبی و ۳۰۰ هزار هکتار کشت دیم است. بیشترین میزان کشت مربوط به محصول گندم با ۷۱۰ هزار هکتار است.