پخش زنده
امروز: -
یک واحد فناور در دانشگاه آزاد شهرضا با راهاندازی آزمایشگاه معتمد غذا و دارو توانسته با ارائه خدمات آزمایشگاهی به کاهش هزینهها کمک کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیر یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا و مجری طرح راهاندازی آزمایشگاه کنترل کیفی واحدهای صنفی و صنعتی حوزه غذا و کشاورزی در این دانشگاه (آزمایشگاه معتمد غذا و دارو) گفت: این آزمایشگاه بهعنوان هسته فناور در مرکز رشد مستقر و فضای آزمایشگاه میکروبی و شیمیایی طراحی و آماده بهرهبرداری و خرداد ۱۴۰۱ بهعنوان آزمایشگاه معتمد غذا و دارو موفق به اخذ پروانه فعالیت و بهرهبرداری از اداره کل آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی شد.
اعظم اعرابی، مهمترین فعالیت این شرکت رااز قابلیت ارائه خدمات آزمایشگاهی کنترل کیفی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در استان اصفهان بهویژه واحدهای کارگاهی و صنفی صنعتی فعال در منطقه جنوب استان اصفهان و بخشی از شهرهای مجاور در استان فارس ازجمله اقلید و آباده برخوردار دانست.
وی گفت: انجام آزمونهای کنترل کیفی ازجمله آزمونهای شیمی و میکروبی محصولات غذایی از جمله انواع محصولات لبنی، انواع آرد و فراوردههای غلات، شیرینی و محصولات قنادی، شربت و آبمیوهها و شیرهها، محصولات کنسروی و به عبارتی اغلب محصولات غذایی عرضه شده در بازار بهعنوان دامنه فعالیت در اسکوپهای تأیید شده آزمایشگاههای مرجع در اولویت فعالیتهای کاری خود قرارداده است.
دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی تاکید کرد: با توجه به اینکه قبل از راهاندازی این آزمایشگاه واحدهای صنفی و صنعتی برای انجام آزمونهای محصولات خود موظف به ارسال نمونه به آزمایشگاههای واقع در شهر اصفهان و با بعد مسافت بودند، راهاندازی واحد آزمایشگاهی معتمد غذا و دارو باعث کاهش دغدغههای واحدهای تولیدی در هزینههای ارسال نمونه و تغییر ماهیت نمونه به دلیل بعد مسافت شد.
اعرابی بیان کرد: برگزاری دورههای آموزشی مهارتی در راستای ارتقای سطح کیفیت و تعالی صنایع کشور از دیگر اهداف این شرکت و واحد فناور است که با برگزاری دورههای آموزشی مهارتی بهصورت عملی و تئوری به افراد شاغل در صنایع بهویژه افراد متقاضیان ورود به بازار کار و کسب مهارت انجام آزمونهای کنترل کیفی، سطح مهارت و اطلاعات را برای بازدهی و بهرهوری بهتر از امکانات فراهم میآورد.
وی ، عارضهیابی صنایع و واحدهای غذایی و ارائه راهکار از دیگر رسالتهای این واحد فناور بیان کرد و افزود: با ارتباط با صنایع مختلف و واحدهای تولیدی محصولات کشاورزی و غذایی و ارجاع مشکلات خط تولید و یا فرمولاسیون آنها، ارائه خدمات مشاورهای به این واحدها، بهبود فرایندها و تولید محصول باکیفیت در سطح بهتری از بهداشت محقق خواهد شد.
مدیرعامل این واحد فناور عنوان کرد: یکی از اتفاقات خوبی که تشکیل این شرکت و آزمایشگاه به دنبال داشته مشارکت خوب و تعامل مثبت استاد و دانشجو در هیئت مؤسس شرکت بوده که علاوه بر سهامداری، اشتغال دیگر دانش آموختگان صنایع غذایی این واحد دانشگاهی را نیز فراهم کرده و با جذب و حضور نیروی جوان و کارآمد، روحیه کارآفرینی و انگیزه در دانشجویان دیگر نیز ایجاد شده که خود مشوقی بر تشکیل چنین شرکتهای فناور با مشارکت اعضای هیئت علمی و دانشگاه است.
عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد نجفآباد با بیان دستاوردهای این شرکت گفت: این شرکت سال ۱۴۰۱ موفق به کسب رتبه برتر و آزمایشگاه موفق در دانشگاههای آزاد استان اصفهان شد.
اعظم اعرابی افزود: برای افزایش ارتباط بیشتر با دانشجویان و افزایش اشتغال دانش آموختگان هم با حضور در نمایشگاهها و رویدادهای متعددی همچون رویداد صدرا که مسیری برای صنعت، دانشگاه و راه اشتغال بوده؛ توانست بهعنوان شرکت پویا حضور فعال و موفقی داشته باشد.