پخش زنده
امروز: -
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان گفت: ۶۳ جایگاه عرضه و یک باب تاسیسات گازمایع با پیشرفت فیزیکی ۳۰ تا ۹۰ درصد در این منطقه در حال ساخت است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، قربانعلی مردانی گفت: در مجموع ۸۵ درصد از تأمین فرآوردهها از طریق حمل و نقل زمینی و نفتکش انجام میشود، یکی از ضروریتهای اصلی منطقه در زمینه تأمین پایدار سوخت، احداث خط لوله انتقال فرآوردههای نفتی بوده که امید است با پیگیریهای شده محقق شود.
وی با بیان اینکه روزانه به طور میانگین هشت میلیون لیتر فرآورده نفتی در منطقه زاهدان توزیع میشود گفت: منطقه زاهدان در مجموع دارای ۸۰ جایگاه عرضه سوخت است که از این تعداد ۷۸ جایگاه عرضه سوخت مایع بنزین و نفت گاز و دو جایگاه سیانجی است.
وی اظهار کرد: ساخت ۶۴ طرح شامل ۶۳ جایگاه عرضه و یک باب تاسیسات گازمایع در دست اقدام است که از این تعداد ۱۸ جایگاه از قبل است و شامل چهار جایگاه دو منظوره بنزین و سیانجی، چهار جایگاه تک منظوره سیانجی و ۱۰ جایگاه مایع بنزین و نفت گاز با پیشرفت فیزیکی بین ۳۰ تا ۹۰ درصد و بعضا در مرحله صدور مجوز است.
وی ابراز امیدواری کرد: از این تعداد امسال سه یا چهار جایگاه و یک باب تاسیسات گازمایع به بهرهبرداری برسد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان تاکید کرد: با بهرهبرداری از این ۶۳ جایگاه یا حتی نیمی از آنها ظرفیت جایگاههای منطقه زاهدان اشباع شده و تعداد جایگاههای منطقه از شاخص جایگاههای کشوری به مراتب بالاتر خواهد رفت.
وی خاطر نشان کرد: اگر مقایسهای در بازه زمانی ۱۴۰۱ و سال ۱۴۰۲ داشته باشیم با هفت درصد افزایش برداشت بنزین، ۱۵ درصد نفت گاز، ۴۳ درصد نفت سفید و ۳۱ درصد منفی نفت کوره مواجه بودهایم، علاوه بر آن در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۹۸ میلیون لیترنفت سفید توزیع شد؛ اما در سال گذشته ۴۲۸ میلیون لیتر، که این اضافه برداشت بدلیل ۱۰۰ لیتر سهمیه نفت سفید اعلامی از سوی معاون اول رییس جمهور شهید در سفر به استان و نیز باطل نشدن و تمدید اعتبار سهمیههای قبلی بود.
مردانی افزود: امسال، اما با کاهش مواجه بوده ایم که دلایلی دارد، بنزین در بازه زمانی شش ماهه با هشت درصد، نفت گاز ۱۱ درصد و نفت کوره ۲۴ درصد کاهش مواجه بود که یکی از موارد اصلی در موضوع کاهش مصرف بنزین سهمیه کاهش ۵۰ لیتر است که در سیستان و بلوچستان به علت وجود کدینگ بیشتر قابل لمس بود.
وی تاکید کرد: نصب دوربین پلاک خوان در ناحیه مرکزی برای کدینگ کارتهای غیر بومی، وجود سامانه مدیریت کارتهای اضطراری جایگاهها که نرم افزار آن توسط نخبگان بومی استان تولید شده و سایر برنامههای کنترلی و نرم افزاری، باعث شده تا شاهد پایداری سوخت و ساماندهی کارتهای اضطراری باشیم.