پخش زنده
امروز: -
نخستین گردهمایی شهید بهشتی به مناسبت نود و ششمین سالگرد تولد او در موزه یادگار بهشتیان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این مراسم با حضور جمعی از بهشتی پژوهان، با دو محوریت «پژوهش در زمینه سیره نظری و عملی شهید بهشتی» و «چالشها و فرصتهای بهشتیپژوهی در آئینه تجربیات پژوهشگران» بود.
آیتالله شهید بهشتی در دهه ۴۰ شمسی به عنوان امام جماعت مسجد هامبورگ از طرف مراجع دینی ایران به آلمان اعزام شده بود و نام آن را از «مسجد جامع ایرانیان» به «مرکز اسلامی هامبورگ» تغییر داد و با انجام برنامههای علمی و دینی، این مسجد به عنوان یکی از بزرگترین پایگاههای تبلیغی اسلام در اروپا تبدیل شد.
امیر قرقچی مسئول خانه راهبران دینی جوان گفت: این محفل علاوه بر گرامیداشت یاد و خاطرات ایشان، افرادی که در حوزه اندیشههای شهید بهشتی و سیره ایشان فعالیتهای تحقیقی دارند و در میدان نسبت به امتداد اندیشه شهید بهشتی فعال هستند گردهم آمدند تا از ظرفیتهای علمی یکدیگر آگاه شوند و هم ظرفیتهای بزرگ و فراوانی که ذیل اندیشه شهید بهشتی است به آن بپردازند.
وی در خصوص بخشهای دیگر مراسم بهشتی پژوهشی افزود: گفتگوهای آزادی تدارک دیده شده تا پژوهشگران با نظراتشان گفتگوهای آزادی را نسبت به خلاعها، چالشها، نقاط ضعف و قوتی که در این زمینه وجود دارد ذکر کنند تا توجه به شهید بهشتی و اندیشه و سیره او با کیفیت بیشتری صورت بگیرد.
سید محمد حسینی بهشتی متولد ۲ آبان ۱۳۰۷ است که پس از سالها فعالیت برای پیروزی انقلاب اسلامی در ۷ تیر ۱۳۶۰ به دلیل بمبگذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی به همراه جمعی از انقلابیون به شهادت رسید.
اقتصاد اسلامی، روش برداشت از قرآن، خدا از دیدگاه قرآن، مبانی نظری قانونی اساسی، محیط پیدایش اسلام، نماز چیست؟، ویژگیهای انقلاب اسلامی ایران و بیش از ۳۰ اثر دیگر از آثار شهید آیت الله بهشتی است.
گفتنی است که یادروز شهید بهشتی با همکاری مجموعه موزه شهید بهشتی و خانه راهبران دینی جوان برگزار شده است.