پخش زنده
امروز: -
معاون اقتصادی استاندار قزوین گفت: مردم برای اطلاع دقیق از قیمتها به سامانه ۱۲۴ مراجعه کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، رحمانی در جلسه ستاد تنظیم بازار افزود:سامانه اینترنتی۱۲۴ راهکاری مطمئن برای آگاهی مردم از قیمت و جزئیات کالا و خدمات قبل از اقدام به خرید است.
وی اضافه کرد: تغییر مسئولیتهای نظارتی بین دستگاهها در روند نظارت مشکل ایجاد کرده است و تا زمانی که وزارت خانهها شرایط نظارت را تغییر ندهند نظارت به صورت دقیق انجام نخواهد شد.
معاون اقتصادی استاندار گفت: باید قیمت گذاری دقیق بریا لبنیات هم کارگروهی تشکیل شود و نباید افزایش قیمت ۳۰ درصد نسبت به خرداد سال قبل باشد.
رحمانی گفت: جهاد کشاورزی هم باید دام زنده را خریداری کند و کشتار گاه نیز صرفا عمل کشتار و بسته بندی را انجام دهد تا گوشت با قیمت مناسب به دست مردم برسد.
وی افزود: در استان ۲۴۸ هزار تن گندم خریداری و تا کنون ۸۱ درصد مطالبات گندم کاران پرداخت شده است.
معاون اقتصادی استاندار گفت: با توجه به اینکه افزایش سطح کشت گندم نداشتیم، اما در حوزه بذر و افزایش بهره وری شاهد افزایش عملکرد بودیم.
رحمانی افزود: دراستان در حوزه بذر گندم بزرگترین واحد تولید کننده این نهاده در کشور آغاز به کار کرده است.
وی اضافه کرد: غله به هیچ عنوان نباید سهمیه مجوزهای فروخته شده را اختصاص دهد.
عطایی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان هم گفت: در شهریور جوجه ریزی حدود ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه بوده است و کمبود مرغ در استانهای اطراف به خاطر کم شدن جوجه ریزی در سایر نقاط کشور است.
وی با بیان اینکه قزوین دومین تولید کننده مرغ در کشور است، افزود: در استان مشکل توزیع این محصول را نداریم .
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در حوزه قیمت شیر و محصولات لبنی اتاق اصناف ملی نظر میدهد و همین باعث شده قیمت شیر از دامداری ۱۸ هزار و پانصد تومان خریداری شود در حالی که خبرها حاکی از این بود که افزایش۳۰ درصدی داشته باشیم.
عطایی افزود: در حوزه گوشت قرمز تنظیم بازاری قیمت آن از ۳۰۳ به ۳۱۰ هزار تومان افزایش یافت.
وی اضافه کرد: در حوزه گوشت گرم هم همکاری از جانب کشتار گاهها کم است و با قیمت زیر ۴۰۰ هزارتومان نمیفروشند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در دانسفهان روزانه ۵۰ گوساله گوشتی تولید میشود و با توجه به اختلاف قیمت گوشت وارداتی و تولید داخل مردم تمایلی به خرید گوشت تولید داخل ندارند.
عطایی افزود: گوشت قزمز گرم را میتوان تا ۵۰۰ هزار تومان عرضه کرد، اما در قصابی زیر ۷۰۰ هزار تومان فروخته نمیشود.
وی اضافه کرد: در استان از ۹ خرداد حدود ۴۳۰ تن گوشت قرمز، ۲۶۰ تن مرغ و ۱۵۰ تن گوشت منجمد ۱۵۰ تن توزیع شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: بیش از ۸۰ درصد از مصرف گوشت قزمز استان گوشت گوساله است.
عطایی افزود: در مهر ماه چهار هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید شد که دو هزار و ۵۰۰ تن آن در استان مصرف و مازاد آن به تهران و کرج ارسال شد.
دبیر کارگروه تنظیم بازار استان هم گفت: در هفت ماه نخست امسال ۱۴ هزار و ۳۸۲ مورد بازرسی صورت گرفته که از این تعداد ۲ هزار و ۷۸۴ فقره پرونده تخلفاتی تشکیل و به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
رستمی افزود: در این مدت هزار و ۲۹۱ مورد شکایت در سامانه ۱۲۴ ثبت شده که هزار و ۲۵ مورد آن رسیدگی و مابقی در حال بررسی است.
وی اضافه کرد: در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز هم، ۴۰ هزار و ۵۲۵ مورد بازرسی صورت گرفته که منجر به تشکیل ۲۲۸ پرونده تخلفاتی شد.
مدیرکل صمت گفت: عمده محصولات کالای قاچاق کشف شده سیگار، محصولات آرایشی و بهداشتی و مواد غذایی است.
رستمی افزود: در حوزه تایر خودرو وارداتی هم ۵۸ هزار ۲۴۰ حلقه به استان تخصیص داده شد که از این تعداد ۴۰ هزار ۷۷۱ حلقه توزیع شده است.
وی گفت: در حوزه تایر تولید داخلی از ۱۵۵ هزار ۸۲۴ حلقه تخصیص داده شده به استان ۱۴۲ هزار ۴۷۹ حلقه توزیع شده است.
مدیر کل تعزیرات استان هم گفت: در ۷ ماهه امسال پنج هزار و ۲۰۰ پرونده تشکیل که ۹۹ درصد آن رسیدگی شده است.
حسن پور افزود: در حوزه بهداشت هم ۵۰۶ پرونده داشتیم که مختومه شده اند.
وی اضافه کرد: ۹۵ درصد پرونده ها، خرد بودند و جریمه آنها از صفر تا ۱۰ میلیون بود و بالاتر از این مقدار جریمه هم ۵ درصد بوده است.
مدیر کل تعزیرات استان گفت: جهاد کشاورزی باید جواز نانوا ییهای متخلف را باطل و حذف کند و در غیر این صورت خلاف قانون عمل کرده است.