پخش زنده
امروز: -
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از پذیرش ۸ رشته نوظهور در دانشگاه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ علیرضا رهایی، رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در همایش علمی ترویجی کاربردهای هوش مصنوعی در کسب و کار سازمان اتکا، گفت: امسال در رشتههای مهندسی فناوری ساخت افزایشی، مهندسی آکوستیک و ارتعاشات، مهندسی عصبی- شناختی، مهندسی فتونیک، مهندسی فتونیک گرایش بیوفتونیک، علوم و فناوریهای کوانتومی دانشجو پذیرش شده است.
به گفته رهایی، تحقیقات کاربردی در حوزههای نوظهور مانند هوش مصنوعی در دستور کار دانشگاه امیرکبیر قرار دارد که با ستاد کل نیروهای مسلح برای مطالعات هوش مصنوعی با کاربرد در این ستاد کل موافقت نامه همکاری منعقد و مرکز تحقیقات مشترک ایجاد شده است.
وی دانشگاه صنعتی امیرکبیر را متشکل از ۱۸ دانشکده، ۲۰ پژوهشکده و مراکز تحقیقاتی با قدمت ۷۰ ساله فعالیت دانست و افزود: تاکنون این دانشگاه ۴۰ هزار دانش آموخته به جامعه ارایه داده که در بخشهای فنی مهندسی، مدیریتی و صنعتی مشغول به فعالیت هستند.
رهایی با بیان اینکه از ۱۸ دانشکده این دانشگاه ۱۶ دانشکده در حوزه فنی مهندسی اقدام به تربیت نیروی انسانی کرده است، گفت: این دانشگاه جدولی کامل از رشتههای فنی و مهندسی چه در حوزههای کلاسیک آن مانند رشتههای مهندسی برق و کامپیوتر و چه رشتههای نوظهور مانند نفت و پلیمر و ... دارد و در این رشتهها دانشجو پذیرش میکند.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: یکی از اهدافی که دانشگاه در کنار تربیت نیروی انسانی متخصص پیگیری میکند انجام تحقیقات در سطح کلان است و در این راستا در همکاری با دستگاههای مختلف نیازهای آنها را احصا میکنیم و در قالب تعریف پروژههای تحقیقانی، در دانشگاه اجرا میشود.
وی با بیان اینکه این دانشگاه اقدام به پذیرش دانشجو دکتری در رشته مهندسی کامپیوتر از سالهای قبل کرده است، گفت: ما به دنبال اجرای تحقیقات کاربردی با حضور ۴۰ نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه اقدام به تأسیس پژوهشکده هوش مصنوعی کردیم و تاکنون موافقت نامهای با ستاد کل نیروهای مسلح در راستای انجام مطالعات حوزه هوش مصنوعی مورد نیاز این ستاد امضا شد.