پخش زنده
امروز: -
سرگرد سیاه پوش قلابی با خودرو هیوندا در خیابانهای شیراز شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، فرمانده انتظامی شیراز گفت: در پی اعلام گزارش مردمی مبنی بر حضور فردی مامورنما جلو یک واحد صنفی، ماموران کلانتری ۲۳ گلدشت شیراز برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
سرهنگ اسماعیل زراعتیان افزود: با حضور ماموران انتظامی، فرد مامورنما که با مشاهده خودرو پلیس قصد مخفی کردن خود را داشت قبل از فرار از محل
با پوشش لباس مشکی رنگ پلیس و آرم بازو نوپو و درجه سرگردی دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شیراز اضافه کرد: پس از انتقال وی به مقر انتظامی و استعلام، مشخص شد این فرد یک سابقه مامورنمایی هم در پرونده خود دارد.
زراعتیان گفت: خودرو هیوندا متهم به پارکینگ انتقال یافت و وی برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.
فرمانده انتظامی شیراز آشنا نبودن افراد به حقوق شهروندی و تسلیم شدن در برابر مامورنماها و غفلت در احراز هویت افراد مدعی مامور پلیس را از عوامل زمینه ساز اصلی سرقت و اخاذی تحت پوشش مامور اعلام کرد.
وی افزود: در چنین مواقعی شهروندان خونسردی خود را حفظ کرده و از ماموران کارت شناسایی معتبر درخواستو در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.