پخش زنده
امروز: -
سالانه ۶۰۰تن قارچ خوراکی در شهرستان بن تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بن گفت: ۷ واحد تولیدی قارچخوراکی در شهرستان بن فعال هستند که ۵واحد آن با مجوز مشاغل خانگی و ۲واحد به صورت صنعتی با مجوز نظام مهندسی فعالیت میکنند و قارچ دکمهای را در ۶ دوره از سال برداشت میکنند
خسروی افزود: واحد تولیدی ۱۲ سالنه در شهر وردنجان که پس از ۷ سال وقفه در تولید در سال جاری مجددا آغاز به کار کرده با ظرفیت تولید ۶۰۰ تن در سال و با ۱۵ نیروی کار مشغول به تولید است.
قارچ سرشار از پروتئین بالا، ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر است که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک میکنند. این ماده غذایی چربی و کلسترول ندارد و مقدار کمی کربو هیدرات را در خود جای داده است.