پایان فصل برداشت برنج در لوداب
کشاورزان برنج کار منطقه لوداب شهرستان بویراحمد حاصل زحمات خود در ماههای گرم سال را درو کردند.
بنیادی با بیان اینکه سطح زیر کشت برنج در لوداب ۴۲۰ هکتار است افزود: امسال با کمک جهاد کشاورزی، تعمیر، بازسازی کانالهای آبیاری ۹۵ درصد زمینهای مستعد منطقه زیر کشت برنج رفت.
وی ادامه داد: ۹۰ درصد رقمهای کشت شده برنج در منطقه لوداب از نوع چمپا و ۱۰ درصد گرده ومیانیگین عملکرد بین ۵/۳ تا ۴ تن در هر هکتار است.
رئیس جهاد کشاورزی لوداب با اشاره به اینکه آب مصرفی در کشت برنج لوداب آب سالم و از رودخانه است گفت: برداشت برنج در منطقه به صورت سنتی یا نیمه مکانیزه انجام میشود.
بنیادی از مسئولان خواست در خصوص کمبود سهمیه کود شیمیایی برنج کاران توجه بیشتری شود.