پخش زنده
امروز: -
جشنواره غذای سالم با حضور تعدادی از شرکتهای تولید کننده مواد غذایی و دانشجویان در دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، با هدف افزایش آگاهی عمومی در مورد امنیت غذایی و لزوم دسترسی به غذای کافی و سالم برای همه افراد، جشنواره غذا با حضور تعدادی از شرکتهای تولید کننده مواد غذایی استان و دانشجویان در قالب ۱۰ غرفه دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
در این جشنواره از ۲ شرکت و ۳ نفر برگزیده ارائه غذاهای سالم قدر دانی شد.