فرزندآوری امنیت و اقتصاد کشور را در برمیگیرد
دبیر میز تخصصی جمعیت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: فرزندآوری علاوهبر جمعیت، امنیت و اقتصاد کشور را نیز در برمیگیرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، حجتالاسلام محمدتقی شفیعی در رویداد ملی جوانی جمعیت در دهدشت با اشاره به اینکه امروزه بسیاری از مردم تصور میکنند که مهمترین مشکل فرزندآوری و ازدواج مسئله اقتصاد است، گفت: ولی آمارها و پژوهشها در این زمینه نشاندهنده این است که مهمترین عامل مؤثر در فرزندآوری و ازدواج مسئله فرهنگی است و تغییر سبک زندگی جامعه است.
وی افزود: طبق آمار وقتی سه عامل اولیه طلاق در بین زوجها را بررسی کنیم متوجه میشویم که اقتصاد در دلایل ابتدایی نیست بلکه در مسئله طلاق و ازدواج با سبک زندگی و عوامل فرهنگی روبرو هستیم.
دبیر میز تخصصی جمعیت، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اینکه برخی بانوان بر این باورند که فرزندآوری، آنها را از خواستههایشان و حضورشان در جامعه دور خواهد کرد، ادامه داد: در این میان شعارهای عوامفریبانهای مانند برابری جنسیتی و رفع تبعیض جنسیتی در تحصیلات دانشگاهی، در ترویج این باورهای غیراسلامی و غیربومی نیز بی تأثیر نیست.
شفیعی با اشاره به آمار ناباروری در ایران افزود: بیشترین افراد جامعه را بزرگسالان، میانسالان و کهنسالان تشکیل دادهاند که اگر با همین فرمان پیش برویم چند سال آینده یک جامعه پیر خواهیم داشت.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه فرزندآوری علاوه بر جمعیت، امنیت و اقتصاد کشور را نیز در برمیگیرد، افزود: حضور چند فرزند در خانواده عامل مهمی در رشد مؤثر و توسعه فردی والدین به شمار میرود.
این مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به تبعات گسترده انقلاب جنسی در غرب و انتشار کتابهای انحرافی در زمینه ترویج همجنسگرایی و پرهیز از ازدواج قانونی، ادامه داد: از سال ۱۹۹۷ بعد از انقلاب جنسی، در آمریکا و غرب طی ۱۹ سال با افزایش بیبندوباری، کاهش ازدواج، افزایش آمار طلاق، افزایش همجنسگرایی و قتل جنین، ازهمپاشیدگی خانوادهها و تولدهای نامشروع مواجه شدیم.