پخش زنده
امروز: -
مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی از راه اندازی آزمایشگاه جامع استاندارد برای استاندارد سنجی کالاهای وارداتی و صادراتی از گمرکات استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی درنشست خبری ویژه روز جهانی استاندارد گفت: آزمایشگاه جامع استاندارد آذربایجان غربی با سرمایه گذاری بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان در استان ایجاد میشود تا کالاهای وارداتی و صادراتی از گمرکات استان استاندارد سنجی شوند.
آقای موسی پور با اشاره به این که شعار ۱۹ مهرماه روز جهانی استاندارد، «استاندارد؛ مشارکت مردمی، جهش تولید و توسعه اقتصادی» است گفت: به همین مناسبت از نوزدهم تا بیست و ششم مهرماه به نام هفته استاندارد نامگذاری شده است.
وی افزود: میانگین پاسخگویی در خصوص استاندارد کالاهای وارداتی که قبلاً ۱۱ روز بود در طی دو روز تعیین تکلیف میشوند و در حوزه صادرات نیز این مدت زمان به چهار ساعت تا یک روز تقلیل یافته است.
موسی پور علامت استاندارد را یک گواهی بین المللی دانست و خاطرنشان کرد: بعد از تایید استاندارد در هیچ جای جهان لزومی به اخذ گواهی از شرکت ثالثی ندارد و علامت استاندارد در تمامی کشورها معتبر است.
مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی همچنین از احیای برخی از آزمایشگاههای استاندارد از جمله آزمایشگاه طلا در استان خبر داد و گفت: در این راستا آزمایشگاه مصالح نیز کاملا تجهیز شده است.
آقای موسی پور افزود: در موضوع شهربازی چی چست ارومیه نیز فرایندها تعریف شده و این شهربازی در حال استاندارد سازی است که از ۱۳ دستگاه موجود در آن ۷ دستگاه تجهیز شده و استانداردسازی دیگر شهربازیها و زمینهای بازی استان به تعداد ۳۲ مکان تکمیل شده است.
وی در ادامه از استاندارد نبودن آسانسورها در ساختمانهای موجود در استان ابراز ناراحتی کرد و ادامه داد: متاسفانه آسانسورهای استان استاندارد نیستند و باید تمام آسانسورها هرساله تایید استاندارد خود را بگیرند که این مهم انجام نمیگیرد و متاسفانه مشکل از سوی شرکتهای نصب غیر مجاز بوده و حتما با این افراد برخورد میشود.
مدیرکل استاندارد استان تصریح کرد: خیلی از آسانسورها بعد از نصب مراجعهای به اداره کل استاندارد ندارند که باید شرکت نصاب، آسانسور را در اداره استاندارد ثبت کند و در برخی از موارد هم دیده میشود که نصب کننده آسانسور برخی از اقلام آسانسور را بعد از نصب جدا کرده و میبرند.
آقای موسی پور افزود: باید قرار داد رسمی بین مالک و نصاب آسانسور منعقد شود که در این صورت نصاب موظف به استاندارد سازی است نه مالک و هزینه اخذ استاندارد برای آسانسور یک میلیون میباشد و بیش از این مبلغ قانونی نیست و اگر آسانسوری استاندارد نباشد بیمه هم آن را تحت پوشش قرار نمیدهد.