پخش زنده
امروز: -
رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان از برگزاری مصاحبه و ارزیابی تعداد ۲۴۶ نفر از متقاضیان دریافت پروانه داوری و میانجیگری در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی گفت: با توجه به سیاستهای ابلاغی قوه قضاییه مبنی بر گسترش داوری و میانجیگری، و با برنامه ریزی اداره داوری و میانجیگری معاونت توسعه حل اختلاف خوزستان، فرایند مصاحبه و ارزیابی از متقاضیان اخذ پروانه داوری و میانجیگری از روز شنبه ۷ مهرماه آغاز و تا روز سه شنبه ۱۰ مهرماه سال جاری به مدت ۴ روز در دو شیفت صبح و عصر در دانشگاه علمی کاربردی اصناف اهواز برگزار شد.
وی افزود: در این فرآیند تعداد نفر در دو بخش دانشی و رفتاری با حضور نمایندههای مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه مورد ارزیابی قرار گرفتند.
حجت الاسلام امانت بهبهانی با اشاره به ضرورت فرهنگ سازی در جامعه نسبت به استفاده از روشهای جایگزین رسیدگی قضایی از جمله بحث داوری و میانجیگری، افزود: ترویج فرهنگ مراجعه به جایگزینهای رسیدگی قضایی از جمله نهاد داوری و میانجیگری علاوه بر مزایایی که برای مراجعان و طرفین اختلاف از حیث هزینههای زمانی و مالی که دارد میتواند علاوه بر کاهش حجم ورودی پرونده به دادگاهها و دادسراها، موجب کاهش اطاله دادرسی، سرعت و دقت در رسیدگیها و همچنین به افزایش میزان رضایت مندی مردم از دستگاه قضایی شود.
رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان اضافه کرد: در سند تحول قضایی نیز ارتقای نظام داوری و میانجیگری و جذب داورها و میانجیگرهای نخبه و آموزش و حمایت از آنان مدنظر قوه قضاییه بوده است و باید بطور جد از ظرفیت این نهادها استفاده کرد.
وی میگوید: با جایگزینی و توسعه رسیدگی غیر قضایی، صدور آرا و تعیین تکلیف پروندهها سریعتر و با کیفیت بیشتری اتفاق خواهد افتاد.