پخش زنده
امروز: -
۵ هزار و ۹۰ تن محصول پسته از باغات شهرستان نیشابور برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی نیشابور پیش بینی کرد: از سطح چهار هزار و ۲۱۰ هکتار باغ در این شهرستان، ۵ هزار و ۹۰ تن محصول پسته برداشت شود.
مبارکی افزود: برداشت پسته از مرداد در ارقام زودرس مانند بادامی سفید آغاز شده است و تا اواخر مهر ادامه دارد.
۹ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال درآمد باغداران پسته
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در مناطق مختلف نیشابور برای تولید پسته و به علت کاهش سطح آب های زیر زمینی و افت کیفی آن در سال های اخیر، بسیاری از کشاورزان با ایجاد باغ های پسته به تولید این محصول روی آورده اند.
مبارکی افزود: ارقام کشت شده در شهرستان شامل کله قوچی، فندقی، احمد آقایی، اکبری و بادامی سفید است و متوسط عملکرد پسته خشک در شهرستان یک هزار و ۴۰۰ کیلوگرم در هکتار برآورد می شود.
وی با تاکید بر اینکه افت عملکرد باغات، ناشی از تاثیر تگرک بهاره است، تصریح کرد: درآمد حاصل از این مقدار تولید برای باغداران بیش از ۹ هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال است.
تعداد ۴ واحد صنعتی ترمینال ضبط پسته در نیشابور وجود دارد که علاوه بر اشتغال زایی، تامین کننده فرآوری پسته تولیدی شهرستان است.