پخش زنده
امروز: -
رئیس پلیس امنیت اقتصادی از افزایش ۴۰۰ درصدی انهدام باندهای قاچاق کالا خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا همزمان با هفته فراجا با حضور در برنامه صف اول با اشاره به اینکه پلیس امنیت اقتصادی با توجه به ماموریتهای متنوع پلیس از سال ۹۸ تشکیل شد، افزود: اساسیترین ماموریت پلیس امنیت اقتصادی مبارزه با قاچاق کالا است.
سردار رحیمی با تاکید بر اینکه دومین ماموریت پلیس امنیت اقتصادی مبارزه با جرائم اقتصادی است، گفت: جرائم اقتصادی انواع و اقسام فراوانی اعم از اخلال در نظام اقتصادی کشور، پولشویی، فرار مالیاتی، جرائم حوزه بورس، بازار سرمایه و... دارد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی افزود: پلیس گمرک، پلیس مرکز امنیت اقتصاد دیجیتال از دیگر پلیسهای زیرمجموعه پلیس امنیت اقتصادی هستند.
سردار رحیمی خاطرنشان کرد: برقراری نظم و انضباط در تمام سطوح زندگی مردم و بعد از آن برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی از جمله وظایف پلیس امنیت اقتصادی است.
وی درباره عملکرد پلیس گمرک اظهار داشت: طبق قانون پلیس گمرک باید در مبادی رسمی کشور مستقر باشد، اما از سال ۹۸ تا کنون فقط در ۴۰ نقطه پلیس گمرک مستقر است.
سردار رحیمی با اشاره به اقدامات پلیس گمرک در شش ماه ابتدایی سال گفت: از ابتدای سال شاهد افزایش ۱۱۰ درصدی عملکرد هستیم؛ همچنین افزایش ۵۲ درصدی پروندههای قاچاق، افزایش ۱۲۲ درصدی قاچاق سازمان یافته، افزایش ۴۰۰ درصدی انهدام باندهای قاچاق و در کشف اسناد جعلی ۸۳۷ درصد افزایش داشتهایم.
این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی پروندههای مجرمانه افزایش چهار هزار درصدی داشته است.
سردار رحیمی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر مقابله و مبارزه با قاچاقچیان کالا گفت: باید ریشه یابی شود که پدیده خودروی شوتی چگونه به وجود آمده است؛ از اواخر سال گذشته یک قرارگاه به نام "شهید رومیانی" برای مقابله با خودروهای شوتی راهاندازی شده است و در محورهای مواصلاتی با این خودروها برخورد میکنیم.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ تعداد هزار و ۲۵۴ نفر بر اثر تصادف با خودروهای شوتی جان خود را از دست داده اند و هزار و ۵۶۲ نفر مجروح و مصدوم شدند؛ همچنین در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲۶۰ نفر در تصادف با خودروهای شوتی جان خود را از دست دادند و ۳۲۳ نفر مجروح و مصدوم شدند.