پخش زنده
امروز: -
سردار محمدحسین پودینه، جانباز ۷۰ درصدی که از روز سوم جنگ ایران و عراق داوطلبانه راهی جبهه شد میگوید: لایه پنهان جنگ غزه همانند دفاع مقدس ما در حال تکرار است و نسل جوان از سکوت جهان در قبال این جنایت باید آگاه باشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گلستان؛ او که فرمانده خط شکن سالهای دفاع مقدس بود و هفت سال و هفت ماه در جبهه حضور داشت می گوید : ما با جنگ تن با تانک و تن با تن دشمن را از سرزمینمان بیرون کردیم.
او گفت : صدام یک عروسک خیمه شب بازی بود و خاکریزی بود که تمام نیروهای کفر ، جهل و بت پرستی در پشت او موضع گرفته بودند و بر این اساس ما تمام دنیا جنگیدیم.
سردار پودینه می گوید : لایه پنهان جنگ غزه همانند دفاع مقدس ما در حال تکرار است و نسل جوان از سکوت جهانیان در قبال این جنایت باید آگاه باشد.
او که جانبازی هفتاد درصد از سالهای دفاع مقدس برایش به یادگار مانده با سردار حاج قاسم سلیمانی همرزم بود و دوستی نزدیکی داشت.
سردار که سالها در تهران ساکن بود به دلیل عوارض شیمیایی از تهران خارج شده و اکنون در گلستان سکونت دارد و به کشاورزی مشغول است.