پخش زنده
امروز: -
شهردار مشهد گفت: شهرداریها در کل کشور خدمات زیادی ارائه میدهند، اگر همراهی مردم و دانشآموزان در فرهنگسازیها نباشد، موفق نخواهیم بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، محمدرضا قلندرشریف روز یکشنبه در مراسم زنگ ایثار و شهادت در مشهد افزود: از دانش آموزان و شهروندان تقاضا می کنیم، در این مسیر یاریگر مدیریت شهری باشند.
وی گفت: وظیفه اصلی دانش آموزان، کسب علم و دانش است و غفلت از این کار به خود افراد ضرر وارد می کند.
شهردار مشهد افزود: مشهد با همه شهرهای دنیا فرق دارد و فلسفه وجودی آن متفاوت است، در این کلانشهر واژه های زائر، مجاور و خادم معنای واقعی دارد.
وی گفت: هزینه جاری اداره شهر مشهد ۱۰ هزار میلیارد ریال در ماه است و برای خدمت به مردم این میزان با سختی تامین می شود.
قلندر شریف با تاکید بر زنده نگه داشتن یاد شهدا، ادامه داد: محیط آرام و آسایشی که امروز داریم مدیون خون شهدا است و شما میراثدار آنان هستید.
زنگ «ایثار و شهادت» همزمان با «زنگ مهر»، روز یکشنبه در دبیرستان و هنرستان رضوی مشهد به صدا درآمد.
همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید بیش از یک و نیم میلیون دانش آموز در خراسان رضوی وارد مدارس شدند.