پخش زنده
امروز: -
مدرسهی خیر ساز سبز مهاباد با وجود تجهیز و تکمیلش بعد از سالها هنوز به بهره برداری نرسیده است. در همین خصوص دادستان عمومی و انقلاب مهاباد همراه با جمعی از مسئولان وضعیت این مدرسه را با هدف حل مشکلات بررسی کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دادستان عمومی انقلاب مهاباد گفت: بر حسب گزارشات بدست آمده این مدرسه حدود سه سال است که به بهره برداری نرسیده در حالی که این مدرسه از نظر ساخت، تجهیز و امکانات آماده بهره برداری است.
محراب پوراکبر افزود: ما هم به صورت قانونی پیگیر حل این مشکلات هستیم و قرار است این مدرسه به صورت هیئت امنایی اداره و تحویل آموزش و پرورش داده شود.
فرماندار ویژه مهاباد هم گفت: قرار است این مدرسه با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش به صورت رسمی افتتاح شود.
حسن عباسی افزود: با توجه به نیاز آموزشی شهرستان مهاباد مسئولان بر تحصیل دانش آموزان در سال تحصیلی جدید در این مدرسه تاکید میکنند.
او اضافه کرد: با توجه به نیاز آموزشی و تراکمی که در کلاسهای درس مدارس داریم و همچنین پیگیری مطالبات و اولیای دانش آموزان و موقعیت مناسب این مدرسه ما به دنبال افتتاح این مدرسه در مهر ماه و آغاز سال تحصیلی جدید هستیم تا در این مدرسه دانش اموزان در مقطع ابتدایی بتوانند تحصیل کنند.
این مدرسه خیر ساز یکی از مجهزترین مدارس است که میتواند فرصت مناسبی را برای دانش آموزان مهابادی در مسیر تحصیل و کسب علم فراهم کند.
با افتتاح و حل مشکل این مدرسه ۱۲ کلاسه ۳۰۰ دانش آموز در مقطع ابتدایی میتوانند ادامه تحصیل بدهند که از این مجموع ۸۰ درصد دانش آموزان بی بضاعت و نیازمند خواهند بود.
مدرسه «دنیا صدیقی» با ۱۲ کلاس درس، در زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع، با زیربنای ۳ هزار و ۲۵۰ مترمربع در مرکز شهرستان مهاباد احداث شده است و دارای امکانات وفضاهای جانبی نظیر سالن اجتماعات، سایت رایانه، سالن سمعی و بصری، آزمایشگاه و کارگاه، فضای ورزشی محصور شده در پشت بام یکی از ساختمانها و زمین چمن مصنوعی است.
این دبستان به عنوان پروژه آموزشی فاخر در مهاباد و اولین پروژه خیری با رویکرد مدیریت سبز در کشور است که استفاده از شاخصهای مدیریت سبز در مصرف بهینه انرژی، از جمله تعبیه شیشههای دوجداره، عایق سازی مضاعف رطوبتی، سیستم لوله کشی مدرن آب و فاضلاب و سیستم جمع آوری و ذخیرهسازی آب باران برای مصارف مناسب و آبیاری فضای سبز از جمله نکات مورد توجه در آن است.
استفاده از سیستم بازیابی آب خاکستری از دیگر فناوریهای بکار رفته در این مدرسه است. بر این اساس تمام جریانهای آب مصرفی به استثنای فاضلاب خروجی از سرویسهای بهداشتی در بسیاری از مصارف روزانه نظیر آبیاری فضاهای سبز، سیفون توالت و... مورد استفاده قرار میگیرد که اقدام بسیار خوبی در جهت صرفه جویی محسوب میشود.
همچنین در سطح پشت بام مدرسه پنلهای خورشیدی در مساحت ۶۰۰ مترمربع به کار رفته است، که علاوه بر استفاده از انرژی خورشیدی به عنوان یک منبع تجدید پذیر و دوستدار محیط زیست در مصارف مورد نیاز مدرسه، انرژی الکتریکی مازاد بر مصرف نیز قابلیت اتصال و واگذاری به شبکه سراسری برق را نیز دارد.