پخش زنده
امروز: -
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: طبق پیش بینیها ۱۴۷ هزار تن از این محصول تولید شده و روانه بازار مصرف خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مهدیه فلاح افزود: ۲ هزار و ۴۵۰ هکتار از اراضی آذربایجان غربی در شهرستانهای مختلف به کشت پیاز اختصاص یافته است.
او اضافه کرد: محصول پیاز در آذربایجان غربی به ۲ روش بذری و نشایی کشت شده و به طور متوسط از هر هکتار ۶۰ تن پیاز مرغوب تولید میشود.
او تصریح کرد: ارقام محلی قرمز، زرگان، قرمز رد روبین، مینروا و آفریگرو در آذربایجان غربی کشت میشود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: میاندوآب و شاهین دژ بیشترین میزان تولید پیاز را در استان به خود اختصاص داده اند.
فلاح گفت: شرایط آب و هوایی مناسب، رعایت اصول کاشت و داشت توسط کشاورزان، آبیاری به روش نوارتیپ جهت صرفه جویی و بهره وری در مصرف آب از دلایل تولید پیاز با کیفیت در این استان است.
۹۰ درصد مزارع پیاز استان با استفاده از نوار تیپ آبیاری میشود.
تناوب کشت، جایگاه کشت پیاز در الگوی کشت، ایجاد اشتغال فصلی و استفاده از روشهای نوین آبیاری از مزایای کشت پیاز در استان است.