کمبود نیروی انسانی در اورژانس مشهد
پاسخگویی به تماس های اورژانس مشهد با کمبود ۴۰ درصدی نیرو مواجه است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز گفت: هم اکنون ۷۰ کارشناس در واحد تریاژ تلفنی (پاسخگویی به تماس های مردمی) اورژانس ۱۱۵ مشهد فعالیت دارند که این واحد از نظر نیروی انسانی بیش از ۴۰ درصد کمبود دارد.
دکتر علی یزدانی با گرامیداشت روز ملی اورژانس (۲۶ شهریورماه) افزود: هم اکنون واحد پاسخگویی به تماس های مردمی اورژانس ۱۱۵ مشهد نیازمند ۵۰ کارشناس دیگر برای ارتقای خدمات دهی در این بخش است که باید چاره اندیشی شود.
وی بیان کرد: اورژانس پیش بیمارستانی یکی از پررنگ ترین نقشها را در حوزه سلامت دارد و نخستین ارتباط بیماران با کارشناسان اورژانس ۱۱۵ است.
یزدانی ادامه داد: کارشناسان فوریت های پزشکی پیشگامان عرصه سلامت و سربازان خط مقدم زنجیره درمان و ناجیان زندگی هستند که در این مسیر فشار و سختی های بسیاری را متحمل می شوند.
وی ادامه داد: در اورژانس ۱۱۵ مشهد بیش از هزار و ۵۰۰ نیروی دارای مدارک پزشکی، بیهوشی، فوریت های پزشکی و مامایی فعال هستند که این افراد در بدترین شرایط حالی بیماران در مأموریت های خود به تصادفی ها، بیماران با علائم و مشکلات سکته های قلبی و مغزی و دیگر بیماران امدادرسانی به موقع داشته اند.
یزدانی افزود: در سالهای اخیر و در حوزه هایی همچون توانمندسازی کارکنان و برخورداری آنها از آموزش های به روز و همگانی، تقویت اورژانس موتوری، ایجاد مسیر سبز در زمان های خاص و توسعه اورژانس الکترونیک و تله مدیسین (پزشکی از راه دور) کار شده اما کافی نیست و نیازمند توجه بیشتر به حوزه اورژانس پیش بیمارستانی هستیم.
وی گفت: خدمات اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب تیم های موتوری، خودرویی، اتوبوسی و بالگردی و در قالب ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۸۲ دستگاه آمبولانس، ۲۳ دستگاه موتورلانس، یک فروند بالگرد امدادی فعال در ۱۶۵ پایگاه شهری و جادهای (۹۹ شهری و ۶۶ جادهای) ارائه می شود.
۲۶ شهریورماه ۱۴۰۳ به عنوان چهل و نهمین سالگرد تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی در کشور است که از امسال با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی این روز به عنوان روز فوریت های پزشکی در تقویم کشور ثبت شد.
از ۲۴ تا ۳۰ شهریورماه هفته اورژانس ۱۱۵ و فوریت های پزشکی نامگذاری شده است.