پخش زنده
امروز: -
حدود ۴۵ ماما، کارشناس سلامت مادران و مشاوران فعال درخصوص پیشگیری از سقط در استان اصفهان، در نشست آموزشی یک روزه درباره حفظ حیات جنین به تبادل نظر پرداختند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ حدود ۴۵ ماما، کارشناس سلامت مادران و مشاوران فعال درخصوص پیشگیری از سقط در استان اصفهان، در نشست آموزشی یک روزه درباره حفظ حیات جنین به تبادل نظر پرداختند.
رئیس گروه سلامت باروری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:در این دوره آموزشی، شرکت کنندگان هم به صورت نظری و هم عملی با شیوههای جدید مشاوره پیشگیری از سقط جنین عمدی آشنا شدند.
نادیا رحیمی افزود:وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بسته جدیدی باعنوان حفظ حیات جنین را به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است که در آن به با رویکرد جدید، مراحل مشاوره موثر با خانمهای متقاضی سقط جنین عمد ارائه شده که دراین نشست ارائه شد.
وی اضافه کرد:از آذرماه پارسال تا خرداد امسال، حدود ۲۰۰مورد انصراف از سقط جنین عمدی را در استان اصفهان داشته ایم.
استاد گروه مامایی و بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم در این نشست با بیان اینکه این دانشگاه به دنبال ارتقاء مهارت مشاوران برای انصراف مادران از سقط جنین عمدی است گفت: شناسایی عوامل اثرگذار بر تصمیم مادران برای سقط، شناخت بیشتر از سطح آگاهی مادران و درادامه تغییر نگرش و موقعیت آنها با هدف انصراف از اهداف برگزاری چنین دورههای آموزشی برای ماماها، مشاوران و فعالان این حوزه است.
شهناز کهن افزود: پنج پایان نامه تخصصی با موضوع پیشگیری از سقط جنین عمدی در دانشگاه علوم اصفهان درحال نگارش و تدوین است.
عضو هئیت علمی گروه مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم در این دوره آموزشی گفت:جنین از همان لحظهای که در بدن مادر تشکیل میشود، قابلیت حیات دارد و هم مادر، هم خانواده و هم جامعه باید درقبال حفظ این جنین، احساس مسئولیت کنند.
فاطمه محمدی با بیان اینکه آسیبهای روحی و روانی از جله اضطراب و افسردگی همچنین چسبندگی رحم، عفونت و کاهش احتمال بارداری در آینده از جمله عوارض سقط جنین عمدی برای مادران است افزود: خونریزی شدید و پارگی روده و رحم درحین سقط جنین عمدی ممکن است باعث مرگ مادر باردارشود.