آغاز سال تحصیلی طلاب جامعهالمصطفی خراسان
آیین آغاز سال تحصیلی جامعهالمصطفی، نمایندگی خراسان، با حضور تولیت آستان قدس رضوی در مشهد برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه خراسان گفت: این نهاد برآمده از درون انقلاب و براساس تفکرات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری پایه گذاری شده و وظیفه ما این است که در سطح بین الملل آن را تبیین و توسعه دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین روح الله سعیدی فاضل افزود: در عصری هستیم که بازتولید معارف اسلامی توسط امام خمینی (ره) به صورت اقامه دین در جامعه اسلامی محقق شده است و رهبر معظم انقلاب معارف اسلامی را از سطح خرده فردی به سطح اجتماع ارتقا دادند.
وی یکی از ویژگیهای اسلام را این دانست که از معرفت و توحید تا جزئیترین احکام را در سطح اجتماع اقامه کرده است و افزود: ما مفتخریم به اینکه در زمانی زندگی میکنیم که این معارف حیات بخش در جامعه همچنان پویا است.
رییس نمایندگی جامعة المصطفی خراسان اضافه کرد: هم اینک هزار و ۳۰۰ طلبه برادر از ۴۵ کشور و ۷۰۰ طلبه خواهر از ۳۰ ملیت در جامعه المصطفی خراسان تحصیل میکنند.
در این آئین حجج اسلام طباطبایی و عباسی در موضوع جایگاه دین، اهل بیت (ع) و انقلاب و تبیین آن در جهان برای معرفی تمدن نوین اسلامی سخنرانی کردند.