پخش زنده
امروز: -
رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: امروز ضرر و زیانی که از قطعی برق بر بخش صنعت وارد می شود به هیچ وجه جبران نمی شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر افزود: بخش صنعت به طور عملی ۲ روز در هفته تعطیل می شود و در مقابل باید حق و حقوق کارگران را پرداخت کند، اگر دولت ناگزیر به قطع برق است، حرفی نیست اما چه کسی باید ضرر و زیان بخش صنعت را از این حوزه جبران کند.
وی گفت: همه می دانیم که کشور شرایط سختی را می گذراند، اما آنچه جلوی پیشرفت فراگیر در کشور را می گیرد عدم عدالت است، عدالت در توزیع منابع بین شرق و غرب کشور برقرار نشده است.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هر شاخصی کارشناسانه ای که در حوزه برقراری عدالت وجود دارد باید در توزیع عادلانه اعتبارات در استان ها رعایت شود، خراسان رضوی با برخورداری از هشت درصد مساحت کشور و داشتن مسائل متعدد مانند زیارت از بودجه و اعتبارات عادلانه ای برخوردار نیست.
حجت الاسلام نصرالله پژمانفر گفت: با پیگیریهای انجام شده، با اختصاص منابع از سوی بانک مرکزی نسبت مصارف به منابع بانکی در خراسان رضوی از ۶۸ درصد به ۷۳ تا ۷۴ درصد افزایش یافت.
او افزود: اگر تاکید بر تمرکززدایی است باید نمایندگان مجلس به عنوان ناظر بر اجرای عدالت در توزیع منابع نیز نظارت داشته باشند، در هر صورت خراسان رضوی از درآمد منطقه سنگان با وجود همه مشکلات که ناشی از آن به دوش می کشد، سهم کمی دارد که باید این موضوع را مدنظر قرار دهید.