نخستین کنگره 119 شهید امدادگر دفاع مقدس در کرمان
نخستین کنگره 119 شهید امدادگر دفاع مقدس و مقاومت جمعیت هلال احمر استان کرمان باعنوان سرو سرخ برگزارشد,
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان ،پیرحسین کولیوند در نخستین کنگره 119 شهید امدادگر دفاع مقدس و مقاومت جمعیت هلال احمر استان کرمان (سرو سرخ) اظهار کرد: در هفته بسیج کنگر ملی ییش از 2500 شهید امدادگر برگزار می شود
وی با اشاره به رشادت ها و ایثارهای شهدا عنوان کرد: شهادت برترین نوع فداکاری است و مومنانی که مردانه در این راه رفتند و شهید شدند.
به اعتقاد رئیس سازمان جمعیت هلال احمر کشور، از اقصی نقاط کشور مومنین در جبهه حضور یافتند و همه با هم یک دل و یک صدا بودند.
به گفته وی، فداکاری، ایثار، از خودگذشتگی، حرمت حفظ کردن و تقوی پیشه کردن را باید به جوانان منتقل کنیم و یکی از راه های آن برگزاری چنین کنگره هایی است.
کولیوند با بیان این مطلب که با توجه به فداکاری های دوران دفاع مقدس امروز با اقتدار ایستاده ایم در ادامه گفت: کرمان پایتخت جبهه مقاومت است و این باعث افتخارست .
«امدادگران در جبهه سلاحی ندارند و باید یک نفر دیگر را نیز بر دوش بکشد و امدادگران برای انتقال رزمندگان به پشت خط از هر وسیله ای استفاده کردند و ما رکورد انتقال مجروحان را شکستیم.» این مطلب بخش دیگری از سخنان کولیوند در کنگره سرو سرخ بود.
به گفته وی، نقش خواهران در امدادرسانی در عرصه دفاع مقدس را نمی توان انکار کرد و بانوان در قالب پزشک، پرستار، امدادگری و آموزش امدادگران در آن دوران نقش آفرینی می کردند.
رئیس سازمان جمعیت هلال احمر کشور، گفت: امدادگران در سازمان دهی نیروها، آماده سازی اردوگاه های آورگان جنگ و ... در آن دوران انجام می دادند و همچنین در شناسایی مفقودین اثربخش بودند.
وی با بیان این مطلب که واقعیت امروز این است که خانواده شهدا و جانبازان الگو امدادگران هستند، تصریح کرد: سه میلیون داوطلب داریم که 140 هزار نفر آنها جوان هستند.
کولیوند در ادامه با اشاره به پیاده روی اربعین حسینی گفت: بیش از ۴۰ کشور خارجی، در کنگره اربعین شرکت و مصوب کردند که آموزش کمیته صلیب سرخ اربعین را به جمعیت هلال احمر ایران دهند و این افتخار و برگ سبزی برای جمهوری اسلامی است.
نصرالله فتحیان موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت لشکر ۴۱ ثارالله استان کرمان در نخستین کنگره 119 شهید امدادگر دفاع مقدس و مقاومت جمعیت هلال احمر استان کرمان (سرو سرخ) اظهار کرد: جوانان کرمانی به فرمان امام راحل در اول انقلاب دور یک جوان(حاج قاسم سلیمانی) جمع شدند و یک گروهان تشکیل دادند و به مرور این گروهان به لشکر ثارالله تبدیل شد و این لشکر در 20 عملیات بزرگ و سرنوشت ساز حضور پیدا کرد و خط شکن ترین لشکر شد.
به گفته وی، در طول هشت سال حدود 150 هزار نفر کرمانی در این لشکر حضور داشتند یک سرمایه عظیمی برای استان کرمان شدند و 6500 نفر آنها به شهادت رسیدند همچنین از استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان نیز به حاج قاسم سلیمانی پیوستند.
مسئول موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت افزود: در دوران دفاع مقدس 1500 از جوانان استان هرمزگان و 2000 نفر از جوانان سیستان و بلوچستان و 6500 نفر از جوانان کرمانی که در مجموع حدود 10 هزار و 500 نفر هستند در رکاب حاج قاسم سلیمانی شهید و فدایان رهبر شدند و اکنون کرمان پایگاه مقاومت جهان اسلام شده است.
وی با بیان این مطلب که هلال احمر جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب تا کنون روسای مختلفی داشته است، اظهار کرد: یکی از سرمایه های دنیا و آخرت جمعیت هلال احمر، شهدای امدادگر هستند.
فتحیان با یادآوری حضور به موقع جمعیت هلال احمر در بحران ها عنوان کرد: امروز سرمایه اجتماعی هلال احمر با قبل قابل مقایسه نیست.
وی با اشاره به بهروزرسانی تجهیزات جمعیت هلال احمر و ارتباطات بین المللی طی سه سال گذشته را بی نظیر دانست و گفت: جمعیت هلال احمر ایران جزو پنج جمعیت هلال احمر بزرگ جهان است.
مسئول موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت، اقدامات هزاران پست امداد و دهها بیمارستان صحرایی و ... در جبهه های گوناگون توسط موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت را نیز مورد اشاره قرار داد.
به گفته وی، بیش از 10 هزار نیروی امدادگر، تکنسینین، پزشک و جراح در دوران دفاع مقدس در لشکر ثارالله به کار گرفته شد و هیچگاه لشکر ثارالله استان کرمان با کمبود پزشک و آمبولانس و امدادگر مواجه نبود و در مقاومت دعوا بود.
فتحیان سخنان خود را با یادآوری سخن حاج قاسم سلیمانی که می گفت" بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند." به پایان رساند.
رضا فلاح مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان نیز اظهار کرد: جمعیت هلال احمر استان کرمان در دفاع مقدس و مقاومت و در حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان، شهید داده است.
به گفته وی، جمعیت هلال احمر در دوران دفاع مقدس در سمت های مختلف خدمت رسانی می کردند و اکنون نیز در سنگر خدمت، به مردم کمک می کنند.
طبق گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان، فعالان این جمعیت زنده نگه داشتن یاد شهدا یک خط برای خود میدانند و تلاش دارند تمام برنامههای هلالاحمر در مسیر شهدا باشد.