افزایش نظارت بر فعالیت واحدهای خبازی
فعالیت واحدهای خبازی در تعطیلات نیمه شهریور با توجه به حضور گردشگران با جدیت بیشتری نظارت میشود
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: با توجه به تعطیلات نیمه شهریور، گروههای رصد و پایش عملکرد واحدهای خبازی متشکل از دستگاههای نظارتی شهرستانها موظف شدند ضمن انجام بازرسیهای سرزده از سطح نانواییها عملکرد این واحدهای صنفی را ارزیابی و نتیجه را به مراجع ذیربط گزارش نماید.
عباسعلی وفائی نژاد با اشاره به تاکید استاندار مازندران بر افزایش کیفیت پخت نان در استان، افزود: به منظور افزایش مهارتهای نانوایان در عمل آوری آرد و پخت نان با کیفت، اتحادیه خبازان با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل آموزش فنی و حرفهای نسبت به برگزاری دورههای آموزشی مهارتهای لازم برای پخت نان با کیفیت اقدام خواهد کرد.
او با بیان اینکه عملکرد واحدهای خبازی که نان با کیفیت و ماکول پخت مینمایند مورد تشویق و تقدیر قرار خواهد گرفت، ادامه داد: هماهنگیهای لازم با تعزیرات حکومتی و سایر مراجع قضایی ذیربط به عمل آمد تا بدون هیچگونه مسامحه با عوامل متخلف و مخل در امر تامین و توزیع آرد و پخت نان برخورد قانونی صورت گیرد.
دبیر کارگروه آرد و نان استان مازندران همچنین گفت: طبق دستورالعملهای ابلاغی، در صورت تکرار تخلف از سوی واحد صنفی، موضوع در کارگروه آرد و نان شهرستان مطرح و نسبت به قطع سهمیه آرد و انتقال آن به نزدیکترین واحد خبازی و یا صدور پروانه کسب برای افراد متقاضی جدید که مسئولیت پذیر باشند اقدام خواهد شد.