پخش زنده
امروز: -
برای نخستین بار اجرای روکش آسفالت حفاظتی در محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی در محورهای ارتباطی شهرستان پلدشت آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، جانشین معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان گفت: برای نخستین با در آذربایجان غربی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای اقدام به اجرای روکش آسفالت حفاظتی با عنوان اسلا ری سیل کرده است که این روکش یک روکش حفاظتی برای آسفالتهای ریخته شده میباشد و برای اینکه ترکهایی که در ابتدای شروع خرابی آسفالت ایجاد میشود با ریختن این آسفالت از کسترش خرابی جلو گیری و عمر آسفالت را افزایش میدهد.
خوش فطرت خاطر نشان کرد: این موضوع در استانهای دیگر کشور اجراء شده است و بازدیدهایی که انجام شده و نتیجه خوب بدست آمده بود ما هم بر این شدیم با هماهنگی سازمان اعتباری برای اجرای این روکش اسفالت در محورهایی مواصلاتی استان اخذ نماییم.
وی افزود: هزینهای که این آسفالت دارد نسبت به آسفالت گرم خیلی پایینتر میباشد برای یک کیلو متر آسفالت حفاظتی ۵۰۰ میلیون تومان هزینه میشود و این در حالی که برای یک کیلو متر آسفالت گرم دو و نیم میلیارد الی سه میلیارد تومان اعتبار هزینه میشود.
شاطویی رییس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستانهای ماکو و پلدشت گفت: آسفالت حفاظتی در ۱۲۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی شهرستان مرزی پلدشت اجرا میشود.
اکبرزاده فرماندار شهرستان پلدشت گفت: برای آسفالت ریزی سه محور ارتباطی شهرستان پلدشت. پلدشت به یولاگلدی. پلدشت به سدارس و پلدشت به زنگنه در مجموع ۸۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.
امسال محورهای ارتباطی پلدشت و چایپاره با آسفالت حفاظتی اسلاری سیل آسفالت ریزی شوند و در سال آینده در کل محورهای ارتباطی استان از این آسفالت حفاظتی استفاده خواهد شد.
قراراست عملیات آسفالت ریزی محورهای ارتباطی شهرستان پلدشت در مدت دو ماه به پایان برسد.
یکی از آسفالتهای حفاظتی و از روشهای نگهداری و مرمت رویه آسفالتی راهها روش اسلاری سیل (Slurry Seal) است. مخلوط اسلاری سیل از مصالح خوب دانه بندی شده و پیوسته و زبر و تمیز فاقد آلودگی، آب، فیلرهای معدنی و یا مواد مضاف که بصورت یکنواخت با یک نوع قیر امولسیون ترکیب میشوند درست میشوند. فیلرهای معدنی مانند سیمان پرتلند که از الک ۲۰۰ عبور کرده باشد باترکیب با امولسیون قیری هرچند باعث افزایش زمان در پروسه تولید میگردد، اما بعد از پخش موجب میگردد آب امولسیون در اثر شکستن آن زودتر جذب شود.