پخش زنده
امروز: -
حدود ۱۵۰ نفر از کارشناسان و کشاورزان پیشرو استانهای مرکزی، فارس، زنجان، لرستان و چهارمحال و بختیاری در کارگاه ملی انتقال یافته شرکت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون پژوهشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی هدف برگزاری این کارگاه را ارائه آخرین یافتههای تحقیقاتی در زمینه مسائل و مشکلات محصول لوبیا از جمله حاصلخیزی و تغذیه، به زراعی، به نژادی و گیاهپزشکی عنوان کرد.
غلامرضا گودرزی گفت: آشنایی با آخرین رقمهای معرفی شده لوبیا در پردیس تحقیقات و آموزش لوبیای خمین از دیگر اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی است.
معاون پژوهشی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی «تات» در حاشیه این کارگاه گفت: دانشبنیان کردن بخش کشاورزی همراه با افزایش بهرهوری از راهبردهای مهم این سازمان است.
حسین جعفری افزود: ایستگاه تحقیقات لوبیای خمین مرکز اصلی فعالیتهای بهنژادی و به زراعی برای تولید لوبیا در کشور است و توانسته ارقام جدیدی از این محصول را معرفی کند.
او با اشاره به اهمیت لوبیا در تغذیه ادامه داد: این محصول به دلیل برخورداری از ارزش تغذیه و مواد معدنی، آنتی اکسیدان و میزان پروتئین جایگزینی خوبی برای پروتئینهای حیوانی است.
آب، تنشهای محیطی، تغییرات اقلیمی و مکانیزاسیون از جمله موانع تولید محصول لوبیا است که نیازمند ارائه راهکارهای جدید برای رفع این موانع است.