پخش زنده
امروز: -
استاندار همدان گفت: در مدت سه سال گذشته ۳۰۵ واحد راکد تولیدی در همدان به چرخه تولید بازگشت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، علیرضا قاسمی فرزاددر برنامه گرامیداشت شهدای دولت که در مسجد مهدیه همدان برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت و خدمت اظهار داشت: پرکاری، مردمی بودن، دغدغه مند بودن، تبعیت از رهبری، احیای گفتمان انقلاب اسلامی و توجه به مسائل و مشکلات مردم در راس امور دولت مردمی قرار گرفت که شهید رئیسی به آن توجه ویژه ای داشت.
او گفت: اقداماتی که در مدت 33 ماه در کشور در شرایط سخت بعد از اتمام دولت دوازدهم انجام شد در شرایطی بود که ویروس کرونا دنیا را فرا گرفته بود و تقریبا جریان تولید و فعالیتهای روزمره مردم دست خوش این بیماری شده بود اما با جدید و تلاشی که به کار گرفته شد خیلی زود با تزریق واکسن به بیماری غلبه پیدا کردیم و زودتر از دیگر کشورهای پیشرفته توانستیم ویروس را مهار کنیم.
استاندار همدان با اشاره به اینکه دولت سیزدهم با برنامه وارد شد اعلام کرد: در حوزه زیرساخت های تولید با چند مسئله اساسی مواجه بودیم که موضوع تامین آب شرب و کشاورزی و صنعتی و معدنی مشکلات بزرگی داشتیم، یک سوم جمعیت استان در شهر همدان قرار گرفته و بحران آب شرب را داشتیم که در طول دو دهه موضوع انتقال آب همدان مغفول مانده بود.
قاسمی فرزاد افزود: با توجه به تاکیدات رئیس جمهور شهید موضوع انتقال آب همدان انجام شد و دولت سیزدهم موضوع تنش آبی را مورد توجه قرار داد و مشکل بحران آب در استان همدان حل شد.
او با اشاره به اینکه حرکتی در دولت آغاز شد و اکنون هم ادامه دارد بیان کرد: در برخی مناطق و روستاها مشکل کمبود آب داریم که باید در کنار تامین آب موضوع الگوی مصرف نیز رعایت شود در برخی نقاط سه برابر الگوی مصرف آب تامین می شود. الگوی مصرف به طور متوسط 150 لیتر برای هر فرد در نظر گرفته می شود که این میزان ضرب در جمعیت منطقه میشود.
استاندار همدان تصریح کرد: متاسفانه در برخی شهرهای کوچک زیر 50 هزار نفر و مناطق روستایی مصرف بیش از الگوی مصرف است که علاوه بر شرب استفاده های دیگری می کنند که باید الگوی مصرف اصلاح شود.
قاسمی فرزاد با بیان اینکه حدود یک هزار و 80 روستا در استان همدان وجود دارد افزود: حدود 830 روستا از این تعداد بالای 20 خانوار هستند که آب آنها از طریق شبکه ها و مجتمعهای آبرسانی تامین میشود.
او گفت: دولت مردمی علاوه بر بحرانی که در کشور وجود داشت به موضوع آب توجه کرد و در بسیاری شهرهایی که تنش آبی وجود داشت طرحهای بزرگی را انجام داد و زیرساختهایی را که سالها بلاتکلیف بود را تعیین تکلیف کرد.
استاندار همدان با بیان اینکه کشت محصولات پر آب بر مثل هندوانه آب زیادی تا حدود 400 لیتر را مصرف می کند و نباید در استان همدان کشت این محصولات را داشته باشیم افزود: در حوزه دام و طیور در مدت سه سال جوجه ریزی را از یک میلیون و 300 به 4 میلیون و بیشتر افزایش دادیم و دیگر مشکلی در حوزه تامین مرغ و گوشت سفید نداریم.
قاسمی فرزادگفت: در طول سه سال 305 واحد تولیدی راکد را به چرخه تولید برگرداندیم و شهرک های صنعتی را افزایش و ارتقا دادیم، ضمن اینکه برخی شهرکها ایجاد و یا زیرساختهای ایجاد انجام گرفته است.
او با اشاره به تاکیدات رهبری بر تولید و اشتغال گفت: وقتی رهبری با تاکید بر تولید توجه دارند این موضوع هشداری است که به تک تک مسئولان نظام داده می شود تا به تولید توجه داشته باشند و در این مدت سه ساله نیز سعی کردیم تا تولید را از اهم برنامه های خود بدانیم.
استاندار همدان تصریح کرد: در حوزه اشتغال نیز در استان رشد خوبی را داشتیم و در سامانه رصد نیز به ثبت رسید که در استان تعهد اشتغال در سال گذشته 118 درصد انجام شد و راستی آزمایی بالای 90 درصد بود.
قاسمی فرزاد با بیان اینکه سال گذشته 23 درصد بیمه بیکاری در استان همدان کاهش یافته است عنوان کرد: در موضوع احیای واحدهای تولیدی در کشور استان اول بودیم، در حوزه خدمات و گردشگری موضوع ثبت جهانی هگمتانه با حمایت تمامی دستگاه ها انجام شد و مقدمه ای برای ارتقای ظرفیت در حوزه گردشگری است.
اوبا اشاره به اینکه رویکرد استان از دیرباز کشاورزی بوده است افزود: فروچالههای کنونی نتیجه خالی شدن مخازن آبهای زیر زمینی است و ما باید ریل و مسیر تولید و کسب درآمد استان را از کشاورزی به سمت صنایع پیشرفته و تکنولوژیهای برتر و گردشگری سوق دهیم.
استاندار همدان مطرح کرد: وحدت و انسجام بین قوا با هدایتهای خوب مقام معظم رهبری نتایج خوبی را برای مردم و جامعه اسلامی رقم میزند.