پخش زنده
امروز: -
نظارت بر تولید و عرضه محصولات دامی خراسان رضوی در ایام پایانی ماه صفر با حضور ناظران و بازرسان متخصص تشدید شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارهکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: بدین منظور اکنون ۶۹ گروه ثابت و ۱۵۵ گروه سیار در استان بر ذبح دام و تامین و عرضه محصولات دامی نظارت میکنند.
دکتر سیدمحمدمهدی احمدی افزود: این گروهها با حضور ۹۷ دامپزشک، ۱۲۹ بازرس و ۳۴ ناظر شرعی در حال ارائه خدمت به شهروندان هستند.
وی با تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت در هیاتهای مذهبی در جریان تهیه غذا، گفت: فراوردههای خام دامی از جمله تخم مرغ، گوشت سفید و قرمز صرفا باید از فروشگاههای مجاز و یا کشتارگاههای زیر نظارت دامپزشکی تهیه شود و به تاریخ تولید و انقضا در گوشتهای بسته بندی توجه شود.
احمدی افزود: همچنین نگهداری مواد پروتئینی در دمای مناسب و رعایت اصول نظافت شخصی و بهداشتی در تهیه مواد غذایی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارهکل دامپزشکی خراسان رضوی افزود: طبق برنامه، روند نظارتها در همه بخشها تشدید میشود، ضمن اینکه با توجه به ورود شمار بالای زائران پیاده در ایام دهه آخر صفر، در مسیرهای مواصلاتی منتهی به مشهد نیز در مواکب و محل استقرار زائران، ناظران دامپزشکی حضور دارند.
احمدی ادامه داد: با توجه به حجم بالای ورود زائران و اهمیت حفظ سلامت آنان بر روند تهیه، تولید و عرضه گوشت در تمام مراحل با حساسیت و دقت بالایی نظارت میشود.