پخش زنده
امروز: -
شبکه دامپزشکی سبزوار بر رعایت ضوابط بهداشتی در سردخانههای نگهداری فراوردههای خام دامی تاکیدکرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، ، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار،گفت: ورود، حمل و نقل و نگهداری هر گونه فرآورده خام دامی در سردخانه باید با رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی و در واحدهای نگهداری مجاز انجام شود دکتر برات الله زیدابادی افزود: تمامی فرآوردههای خام دامی دارای مشخصات و لیبل بهداشتی در مراکز رسمی تحت نظارت دامپزشکی تولید شوند.
وی گفت: در سردخانههای نگهداری فراوردههای خام دامی علاوه بر رعایت اصول بهداشت فردی توسط کارکنان، کنترل دمایی برای سردخانههای زیر صفر (-۱۲ تا -درجه ۱۸) و بالای صفر (صفر تا +۴ درجه)، جداسازی، چیدمان مناسب، پالت گذاری، شستشو و ضدعفونی مستمر سردخانه از جمله ضوابط بهداشتی ضروری در سردخانه است.
زیدابادی، افزود: با توجه به حساسیت و اهمیت رعایت مسائل بهداشتی تاکید می شود فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و با نظارت دامپزشکی تهیه و از خرید فرآوردههای فاقد هویت و شناسنامه بهداشتی (تاریخ تولید و انقضا و کد ردیابی) خودداری کنند.