پخش زنده
امروز: -
اسلام ستیزی و ضدیت با مهاجران در انگلیس، صدای سازمان ملل را هم در آورد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ اسلام ستیزی و ضدیت با مهاجران در انگلیس، صدای سازمان ملل را هم در آورد. راستگرایان افراطی ماه گذشته، با تبلیغات دروغین در شبکههای اجتماعی، یک مسیحی انگلیسی را که سه دختر بچه را به قتل رساند مسلمان مهاجر معرفی کردند و دشمنی با مسلمانان و مهاجران را در این کشوردامن زدند.
دکتر کریش کاندیاه (Krish Kandiah)، مدیرعامل یک سازمان خیریه در انگلیس میگوید: " اغلب راستگرایان در بریتانیا، افراد را به خاطر رنگ پوستشان، هدف قرار میدهند که عین نژادپرستی است. نژادپرستان همچنین مهاجران را به دروغ مسوول بحرانهای این کشور؛ همچون کمبود مسکن؛ صف طولانی بیماران منتظر درمان و بحران گرانی هزینههای زندگی معرفی میکنند که واقعا ظالمانه است.
در گزارش سازمان ملل، به سخنان نژادپراستانه و بیگانه ستیزانه سیاستمداران و شخصیتهای مشهور در این کشور اشاره شده و این کمیته گزارش داده است ارتباط مستقیمی میان سخنان ناشی از بیگانه ستیزی و خشونتهای نژادی در انگلیس وجود دارد مثلا نایجل فاراژ، رهبر حزب رفورم انگلیس در انتقاد از دولت انگلیس در راه دادن مهاجران میگوید: سیاستی در این کشور در پیش گرفته شده که کاملا غیرمسوولانه است. پیشتر درهای این کشور بر روی مهاجران باز شد که ممکن است علیه ارزشهای بریتانیا باشند.
کمیته "حذف تبعیضهای نژادی سازمان ملل" همچنین به نگرانیها درباره نژادپرستی نهادینه شده در پلیس و دستگاه قضایی انگلیس اشاره کرد و ازمقامات این کشور خواست ساز وکاری برای تحقیقات درباره شکایتها در این باره ایجاد کنند.
ریاض طاهر فعال سیاسی مسلمان در انگلیس میگوید: این نوع اسلام هراسی و مهاجر ستیری با سخنان و رویکردهای برخی سیاستمداران ارتباط مستقیم دارد سیاستمدارانی که به نوعی مهاجر ستیزی ونفرت پراکنی را علیه مسلمانان و مهاجران در این کشور رواج داده اند در سخنان فریبکارانه تلاش میکنند همه مشکلات این کشور را به گردن مسلمانان و مهاجران بیندازند.
شورای ملی فرماندهان پلیس انگلیس اعلام کرد، تاکنون نزدیک ۱۲۰۰ نفر به ظن دست داشتن در آشوبهای اخیر در فضای واقعی و مجازی دستگیر و اتهام ۷۰۳ نفر تفهیم شده است و جستجو برای یافتن آشوبگران ماه گذشته، همچنان ادامه دارد.
بر اساس گزارشهای رسمی منتشر شده در انگلیس ۹ درصد از حدود هفتصد نفری که به جرم مشارکت در آشوبهای اخیر در این کشور متهم شدند در فضای مجازی مرتکب جرم شدند که برای ۵۱ درصدشان مجازات زندان بیش از دوسال تعیین شد.
با صداها:
۱ – کریش کاندیا – مدیر موسسه خیریه در انگلیس
۲ – نایجل فاراژ – رهبر حزب رفورم در انگلیس
۳ – ریاض طاهر – فعال سیاسی مسلمان در انگلیس
----------