پخش زنده
امروز: -
شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر نگهداری لاشههای استحصالی کشتارگاه در اتاق پیش سردتاکیدکرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت:لاشههای استحصالی کشتارگاه باید به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد و دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد، نگهداری شوند.
دکتر علیرضا قدرتی افزود: علاوه بر اهمیت بازرسی قبل و پس از کشتار توسط ناظران کشتارگاه، نگهداری لاشهها به مدت ۲۴ ساعت در پیش سرد کشتارگاهها از اهمیت ویژهای برخوردار است و هنگام خروج از کشتارگاه دمای عمق لاشه باید بین ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد باشد.
وی، گفت: نگهداری گوشت در اتاق پیش سرد و در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد به مدت ۲۴ ساعت باعث بروز جمود نعشی و کاهش PH گوشت میگردد و بسیاری از عوامل بیماری زا از جمله عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بین میرود و از رشد باکتریها جلوگیری می شود.