پخش زنده
امروز: -
یازدهمین نمایشگاه بینالمللی کفش، کیف، چرم و صنایع وابسته طی روزهای گذشته با استقبال گرم مخاطبان مواجه شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی نمایشگاه، طی روزهای گذشته مقامات وزارت صمت، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان استانی، اتحادیهها و انجمنهای مرتبط و همچنین دانشجویان و صنعتگران با حضور در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران، از سالنها و غرفههای یازدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت کیف، کفش، چرم و صنایع وابسته بازدید کردند.
همچنین حضور هیئتهای خارجی نیز در این نمایشگاه داغ بود، طی روزهای گذشته هیئتهای بازرگانی و تجاری از کشورهای عراق، افغانستان و چند کشور دیگر از نمایشگاه بازدید و قراردادهای تجاری با تولیدکنندگان ایرانی منعقد کردند.
صنعتگران و تولیدکنندگان کفش، کیف، چرم و صنایع وابسته از استانهای مختلف کشورمان و دیگر کشورهای جهان تولیدات خود را در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت کیف، کفش، چرم و صنایع وابسته به نمایش گذاشته اند.
در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی کفش، کیف، چرم و صنایع وابسته (mpex۱۳)؛ بیش از صد و پنجاه شرکت و واحد تولیدی داخلی و خارجی حضور دارند
رسول شجری رئیس اتحادیه کفاشان دستدوز و رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه گفت:در این نمایشگاه علاوه بر تولید کنندگان داخلی، شرکتها و تولیدکنندگان برخی کشورها، از جمله کشورهای ایتالیا، ترکیه، و چین حضور و مشارکت داشته و جدیدترین تولیدات صنعت چرم و صنایع مرتبط با این هنر صنعت را به نمایش عموم گذاشته اند
در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت چرم، کیف، کفش و صنایع وابسته که در سالنهای خلیج فارس A و B، ۴۰ A و B، ۴۱ A و B و فضای باز محل نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شده است.
در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی چرم، کیف، کفش و صنایع وابسته؛ انواع محصولات و تولیدات چرمی شامل کیفهای مختلف اداری، زنانه، مردانه، انواع کفشهای چرمی مردانه و زنانه، انواع صندلهای مردانه و زنانه کفشهای ورزشی محصولات چرمی، انواع لباسهای چرمی، انواع چرم گاوی، چرم اشبالت، چرم میشی، چرم گوسفندی، چرم بزی، چرم مصنوعی، انواع دستگاههای لیزری، دستگاه پرس، انواع ماشینهای دوخت و دیگر صنایع و تجهیزات ارائه و به نمایش عموم گذاشته شده است
ایران با پیشینه سه هزارساله، اولین و قدیمیترین تولیدکننده چرم جهان است. آثار باستانی به یادگارمانده از دوران پیش از میلاد نشان میدهد که ایرانیان حدود ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد از پوست برای تهیه لباس، کفش و جنگ افزار استفاده میکردند. اولین کارخانه چرمسازی ایران در سال ۱۳۱۲ در همدان و دومین کارخانه در سال ۱۳۱۴ در تبریز تأسیس شد. البته امروز هم ایران جزو ۳ کشور اصلی در تولید پوست و صادرکننده محصولات نیم ساخته است. همچنین کشورمان یکی از بزرگترین تامینکنندههای صنعت دباغی در جهان در بحث چرم سبک محسوب میشود. البته کارگاههای چرمسازی سبک در ایران بسیار اندک است و از آنجایی که میزان پوست استحصالی بسیار بالاست و میزان مصرف داخلی تنها امکان جذب ۱۰ تا ۱۵ درصد مقدار پوست موجود در بازار داخلی را دارد، لذا مازاد آن بصورت نیمه ساخته شده صادر میشود.