تشییع مادر شهیدان تقوی در یزد
مادر شهیدان محمد صادق، محمد حسین و محمد مهدی تقوی در یزد تشییع و به خاک سپرده شد.
به همین منظور نماینده ولی فقیه و استاندار یزد در پیامهای جداگانهای درگذشت این بانوی بزرگوار را تسلیت گفتند.
پیام آیت الله ناصری امام جمعه یزد:
مادر شهدا با صبر و فداکاری از جگر گوشههای خود در راه پاسداشت اسلام و ارزشهای الهی و عزت و اقتدار اسلامی گذشتند و این شیر زنان بودند که فرزندان خود را برای مبارزه با دشمن و استکبار آماده کردند تا امنیت این نظام اسلامی پا برجا بماند.
در گذشت یکی دیگر از اسوههای صبر و ایثار مرحومه مغفوره حاجیه خانم بی بی رضیه نقیبی نصرآبادی مادر بزرگوار شهیدان والا مقام محمد حسین، محمد مهدی و محمد صادق تقوی از شهدای دوران پر افتخار دفاع مقدس موجب تالم و تاثر گردید.
اینجانب این مصیبت را به خانواده محترم آن مرحومه و آحاد مردم شهید پرور یزد تسلیت میگویم و از خداوند متعال برای آن مرحومه مغفوره و همسرشان مرحوم محمد کاظم تقوی علو درجات و همجواری با فرزندان شهیدشان و برای عموم بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم.
پیام مهران فاطمی استاندار یزد:
خبر تاسف بار مادر شهیدان تقوی مرحومه رضیه نقیبی نصرآبادی واصل و سبب تاثر وتالم عمیق اینجانب و سایر اراتمندان به خاندان معزز شهدا گردید.
بی شک تربیت فرزندانی برومند که با شجاعت و اخلاص برای دفاع از دین خدا در مقابل دشمنان و معاندان سینه سپر کرده و مدال زرین شهادت بر گردن خویش آویخته اند، باقیات الصالحات بزرگی برای آن مرحومه است که نزد خداوند متعال اجر عظیمی را دارد.
اینجانب ضمن تسلیت این ضایعه به خانواده و بستگان از درگاه حضرت حق برای ایشان، رضوان و غفران الهی و حشر با خاتون بزرگ دو سراها حضرت زهرا (س) و برای خانواده معزی، صبر جمیل و اجر جزیل را مسئلت مینمایم.
شهید محمد مهدی تقوی
محمّدمهدی تقوی، چهارم فروردین ۱۳۴۴ در محلهی شیخداد یزد قدم به عرصهی گیتی نهاد و در شش سالگی از طریق مکتبخانه با کلام وحی آشنا شد.
او که فرزند پنجم خانواده بود تا سال دوم دبیرستان به تحصیل علم پرداخت و با پیوستن به جمع بسیجیان، آموزشهای نظامی را در باغ خان یزد فرا گرفت و دو نوبت توفیق حضور در جبهههای نبرد را به دست آورد..
شهید تقوی همزمان با شب اربعین حسینی در ۲۳ آذر ۱۳۶۰ در ارتفاعات شیاکو و بر اثر انفجار سنگر، در آتش وصل سوخت و مفقودالجسد گردید.
شهید محمد حسین تقوی
محمّدحسین تقوی، ۲۱ آبان ۱۳۳۴ در اصفهان پا به عرصه وجود نهاد.
وی ضمن کارکردن به تحصیل در رشتهی مهندسی عمران دانشگاه تهران، ادامه داد و در آستانهی پیروزی انقلاب اسلامی فوق لیسانس عمران را از دانشگاه امیرکبیر کسب نمود.
وی در زمان دانشجویی مسافرتهایی به لبنان، سوریه و عربستان داشت و در سال ۱۳۵۶ با خانم بتول مهیج ازدواج نمود که حاصل پنج سال زندگی مشترک او فرزندانی به نام «زینب» و «محمّدحسین» است.
دکتر محمّدحسین تقوی در دوران تحصیل، موفق به کسب مدال طلای المپیاد هم شده بود و مسئولیتهای متعددی از قبیل: مسئول جهاد سازندگی استان یزد، مدیرکل راه و ترابری استان یزد و نهایتاً، مدیرکل راه و ترابری استان ایلام را بر عهده داشت.
شهید تقویکه به قصد شرکت در مراسم تشییع جنازه برادرانش محمّدمهدی و محمّدصادق، به یزد میآمد، در تاریخ ۱۳ مرداد ۱۳۶۱ در مسیر ایلام – تویسرکان، توسط منافقین کوردل به شهادت رسید و با پیشانی شکافته، به دیدار معبود خویش شتافت.
شهید محمد صادق تقوی
محمّدصادق تقوی، مصادف با سالروز تولد امام جعفرصادق (ع) در روز هفتم شهریور ۱۳۴۶ ش. در محلهی شیخداد یزد دیده به جهان گشود.
محمّدصادق که ششمین فرزند خانواده و نوجوانی خوشاخلاق و فعّال بود، در هنر خوشنویسی مهارت داشت و به شرکت در نماز جمعه و تشییع جنازه شهدا پایبند بود.
او به عنوان تک تیرانداز به منطقه شلمچه عزیمت کرد. پس از مدّتی بر اثر اصابت ترکش به قلب سرشار از ایمانش مجروح شد و در بیمارستان اصفهان بستری گردید.
شهید تقوی پس از انتقال به بیمارستان افشار یزد و طی دوران نقاهت به دلیل مناسب بودن آب و هوا به زادگاه خانوادگیاش نصرآباد پیشکوه، عزیمت کرد و سر انجام در ۱۳۶۱/۵/۱۲، به فیض شهادت نائل میگردد.
تقدیر چنین بود سه برادر محمد مهدی، محمّدحسین و محمّدصادق در یک روز تشییع جنازه و ساکن خلدبرین شوند.