پخش زنده
امروز: -
روزانه به ۳۰۰ مسافر خارجی در شهر باجگیران شهرستان خدمات ارائه می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس شورای اسلامی شهر باجگیران گفت: روزانه حدود ۳۰۰ نفر گردشگر و مسافر خارجی از مرز باجگیران وارد کشور میشوند که خدمات قابلتوجهی را در سطح شهر و بازارچه مرزی دریافت میکنند. بهمن همراهی افزود: این شهر در نقطه صفر مرزی قرار دارد و به دلیل محصور بودن از سه طرف با کوهستان، باید اقدام ویژهای در توسعه آن انجام بگیرد. وی با عنوان اینکه ۳۰ هکتار به محدوده شهری افزوده شده که مورد تأیید استانداری قرار گرفته است، گفت: برنامه سیسالهای هم برای توسعه این شهری مرزی و توریستی پیشبینی شده است تا در آیندهای نزدیک بتوان بیش از هزار نفر را ساکن کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر باجگیران یکی از اقدامات زیربنایی برای تأمین آب شرب هزار نفر ساکن این شهری مرزی را ایجاد بند خاکی در روستای قرهچغه دانست و گفت: این مسئله علاوه بر جلوگیری از هدررفت آب میتواند مشکل تأمین آب شرب را در آینده حل کند. همراهی گفت: گردشگری نسبت به گذشته افزایشیافته است و خدمات قابلتوجهی به این اتباع هم در سطح شهر مرزی و هم بازارچه ارائه میشود بنابراین مسئولین شهرستان باید نگاه ویژهای برای زیرسازی و توسعه در این نقطه داشته باشند.وی با اشاره به اینکه بسیاری از اتباع ترکمن برای مسائل پزشکی از این مرز وارد کشور میشوند و به بیمارستانهای استان بهویژه مشهد مراجعه میکنند، افزود: رایزنیهایی با نمایندگی وزارت خارجه در شرق کشور صورتگرفته است تا روزانه یک اتوبوس گردشگری به شهر عشقآباد برود که تأثیر زیادی در توسعه و رونق منطقه خواهد داشت.
شهردار باجگیران هم با اعلان این مطلب که این شهر توریستی خواستگاه مسافران و گردشگران ایرانی و ترکمن است، گفت: شهر باجگیران پیشانی کشور بوده و بهواسطه شهید عباسعلی ایراندوست بهعنوان نخستین شهید ایرانی در جنگ جهانی دوم، از آن به شهر مقاومت یاد میشود. محمد حسینی قدمت شهرداری این شهر مرزی را مربوط به سال ۱۳۰۸ دانست که جمعیتی ١٣ هزار نفر داشته است و افزود: اولین موتوربرق خراسان بزرگ یا حتی نخستین سینما در این شهر وجود داشت، اما امروز متأسفانه جمعیت آن به کمتر از هزار نفر رسیده است.