پخش زنده
امروز: -
برداشت خیار از سطح ٣٧۶ هکتار از مزارع شیروان آغاز شده که پیش بینی میشود بیش از ٢۵٠٠ تن خیار شور تولید و روانه بازار شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ در شهرستان شیروان سه کارگاه تولید خیارشور دارای مجوز وجود دارد که سالانه بیش از ٢۵٠٠ تن خیار شور تولید و روانه بازار میکنند.
این شهرستان در تولید خیارشور بعد از همدان رتبه دوم تولید خیارشور در کشور را دارد و محصولات تولیدی به استانهای مختلف کشور از جمله تهران، اصفهان، کرمان و .. برخی از کشورهای همسایه همچون ترکمنستان صادر میشود.