پخش زنده
امروز: -
مدرسه تابستانه مهندسی پزشکی و مهندسی برق دانشگاه شیراز آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،روابطعمومی دانشگاه شیراز، اعلام کرد: مدرسه تابستانه مهندسی پزشکی و مهندسی برق ذیل زیستبوم کسبوکار دانشجویی دانشگاه شیراز برگزار شده است.
محبوبه فضایلی، سرپرست زیستبوم کسبوکار دانشجویی دانشگاه شیراز در حاشیهی آیین گشایش این مدرسه تابستانه گفت: رویداد تخصصی مدرسهی تابستانهی مهندسی پزشکی و مهندسی برق، با محوریت ورود دانشجویان به بازار کار، با شعار «هر دانشجو یک مهارت»، با همکاری زیستبوم کسبوکار دانشجویی دانشگاه شیراز، بهمدت ششروز، از ۲۷مردادماه تا یکم شهریورماه ۱۴۰۳، ویژهی دانشجویان سراسر کشور، بهمیزبانی دانشگاه شیراز در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه این رویداد باهمکاری سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق ایران و اتحادیهی انجمنهای علمی دانشجویی مهندسی برق، مهندسی پزشکی، مهندسی انرژی، مهندسی ریلی راهآهن کشور با عضویت بیشاز ۱۷۰ انجمن علمی دانشجویی در دانشگاههای سراسر کشور بهمنظور ترویج آموزشهای کاربردی به انشجویان مهندسی پزشکی و مهندسی برق ترتیب یافته است، به حوزههای مختلف این رویداد اشاره کرد و گفت: در مدرسه تابستانه مهندسی پزشکی و مهندسی برق آموزش تخصصی در شش حوزهی کاربردی: الکترونیک، تعمیرات دستگاههای الکترونیکی، اتاق تمیز، هوش مصنوعی، مقالهنویسی و اقتصاد و کارآفرینی ارائه خواهد شد که با حضور کارآفرینان و برترین مدرسان فعالیت هر حوزه ترتیب یافته است.
سرپرست زیستبوم کسبوکار دانشجویی دانشگاه شیراز به سرفصلهای این رویداد نیز پرداخت و گفت: در مدرسهی تابستانهی مهندسی پزشکی و مهندسی برق دانشگاه شیراز، سرفصلهایی چون: الکترونیک کاربردی مهندسی معکوس، تعمیرات و مونتاژ لیزرهای تیتانیوم، اتاق تمیز عمومی (براساس استاندارد ۲۰۹ فدرال امریکا) در کارخانههای تجهیزات، پزشکی و داروسازی، هوش مصنوعی در پزشکی، اصول مقالهنویسی و کارآفرینی و اقتصاد مهندسی ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه شرکت برای عموم دانشجویان و دانشآموختگان سراسر ایران در تمامی رشتهها آزاد است، گفت: این مدرسه ترکیبی از آموزش و تفریح است و علاوهبر آموزش تخصصی، بازدیدهای علمی و فرهنگی، برگزاری مسابقه با جوایز نیز در نظر گرفته شده است و در پایان نیز به شرکتکنندگان مدرک معتبر از سمت دانشگاه شیراز و جهاد دانشگاهی فارس اتحادیه علمی دانشجویی مهندسی برق کشور اعطا خواهد شد.
دکتر فضایلی در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی زیستبوم کسبوکار دانشجویی پرداخت و گفت: مدرسه تابستانه مهندسی پزشکی و برق دانشگاه شیراز جزء اولین برنامههای زیستبوم کسبوکار دانشجویی است. دانشگاه شیراز نیز مانند دیگر دانشگاههای نسل سوم و چهارم تمایل دارد با تمرکز بر آموزش و پژوهش وارد مرحله تولید، کارآفرینی و رفع نیازهای جامعه شود. بههمینمنظور، زیستبوم کسبوکار دانشجویی با هدف جهش در تولید، حمایت از تولید و مشارکت اقتصادی جمعیت فعال دانشجویی راهاندازی شده است و شعار آن هر دانشجو، یک مهارت است و تلاش میشود که دانشجو در کنار تحصیل خود مهارتی کسب کند، آموزشهای لازم را ببیند و به مرحلهی تولید محصول برسد.
وی خبر داد: قرار است زیستبوم کسبوکار دانشجویی در حوزههای مختلف هنر، صنایع دستی، کشاورزی، دامپروری، فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی فعالیت داشته باشد.
این عضو هیئتعلمی دانشگاه به زیرساختهایی که برای زیستبوم کسبوکار دانشجویی در نظر گرفته شده است، پرداخت و گفت: ۱. برگزاری دورههای دانشافزایی بهمنظور کسب مهارت لازم؛ ۲. تولید محصول (درنظر گرفتن فضای تولید، فراهمکردن تجهیزات و امکانات لازم، فروش و بازاریابی) و ۳. بسترسازی برای تشکیل هستههای فناور و کارآفرین در میان انجمنهای علمی، شتابدهی هستهها و تشکیل شرکتهای دانشبنیان، از برنامههای در نظر گرفته شده در این زیستبوم است.
مدرسان این دورهی ششروزه، دکتر امینرضا ذوالقدر (رئیس پارک علم و فناوری فارس و استاد شیمی دانشگاه شیراز)، دکتر داوود فتاحی (دانشآموخته دکترای مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک از دانشگاه شیراز و عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز)، دکتر الهام رحیمیزاده (متخصص جراحی عمومی از دانشگاه علومپزشکیشیراز و عضو تیم cardioten جهان)، دکتر امیرحسین معدلی (دانشآموخته مهندسی برق گرایش مخابرات از دانشگاه صنعتی شیراز، مدرس دانشگاه صنعتی و طراح و سازنده دستگاههای مختلف در حوزه الکترونیک و بیوالکترونیک و عضو هیئتمدیره شرکت همراهان ایده توسعه اقتصادی کار)، مهندس علیرضا زارعی (کارشناسارشد مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک از دانشگاه فردوسی مشهد، مسئول فنی شرکت دانشبنیان، عضو اصلی انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور، مشاور و ممیز سیستم مدیریت کیفیت ایزو ۱۳۴۸۵ و ۹۰۰۱، مشاور، طراح و احراز کیفیت اتاقهای تمیز تجهیزات پزشکی و داروسازی، مؤلف هشت کتاب مهندسی پزشکی، پژوهشگر حوزه تومور در مهندسی پزشکی) و مهندس یاسین بهرامینژاد (کارشناسارشد ادوات نوری از دانشگاه شیراز) معرفی شدهاند.