پخش زنده
امروز: -
بازرس کل گیلان گفت: احیای جمعیت در بستر تحقق یک مدیریت مشارکتی به حصول نتیجه مطلوب منتهی خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، بازرس کل گیلان امروز در دومین نشست نظارتی مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بر لزوم تعامل و تشریک مساعی مجموع دستگاههای مرتبط با این قانون تاکید کرد و گفت: احیای جمعیت در گیلان در بستر یک مدیریت مشارکتی تحقق مییابد و این مهم باید در دستور کار تمامی دستگاههای ۳۰ گانهی مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت قرار گیرد.
دکتر احمد آقایی همچنین تسریع در روند تامین و واگذاری زمین به خانوارهای دارای سه فرزند و بالاتر را خواستار شد و افزود: جانمایی اراضی مورد نیاز به تفکیک ۱۷ شهرستان و ارزش گذاری و توزیع عادلانهی آن از الزاماتی است که باید مورد توجه دستگاههای دست اندرکار قرار گیرد.
وی همچنین از مدیران مدستگاههای اجرایی خواست در راستای حمایت از خانواده و احیای جمعیت گیلان، زمینهی بهره گیری خانوارهای واجد شرایط را در منازل سازمانی فراهم نموده و امکانات لازم را برای شیردهی مادران به فرزندان تازه متولد شده فراهم کنند.
بازرس کل گیلان در ادامه با بیان اینکه تاکنون ۶۶۴ خانوار دارای سه فرزند به بالا در شهرستانهای مختلف استان در قالب مشوقهای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت زمین دریافت کرده اند، افزود: این روند باید برای تمامی خانوارهای واجد شرایط که اکنون هزار و ۲۶۵ مورد شناسایی شده اند، اعمال شود.
دکتر آقایی در پایان از مجموع مدیران دستگاههای اجرایی استان خواست برای اجرای بهینهی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با کارشناسان سازمان بازرسی گیلان مشورت نمایند.
در ادامهی این نشست محمدرضا فلاحتگر، مدیرکل راه و شهرسازی گیلان در گزارشی روند شناسایی و تامین زمین و همچنین پالایش متقاضیان مشوقهای مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را در شهرستانهای ۱۷ گانه ی استان تشریح کرد و افزود: تامین زمین در برخی از شهرستانها از قبیل استارا، ماسال و رضوانشهر با محدودیت مواجه است و دستگاههای مرتبط باید در این زمینه با راه و شهرسازی همراهی و تعامل کنند.
در پایان هر یک از مدیران اجرایی مرتبط با اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نحوهی عملکرد دستگاه متبوع خود را برای حمایت از خانوارهای سه فرزند به بالا ارایه کردند.