با سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیارد ریال؛
تاسیس ۴ مزرعه گردشگری در استان گلستان تصویب شد
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان از موافقت با تاسیس چهار واحد گردشگری کشاورزی در شهرستانهای گرگان، کردکوی و کلاله خبر داد.
![تاسیس ۴ مزرعه گردشگری در استان گلستان تصویب شد تاسیس ۴ مزرعه گردشگری در استان گلستان تصویب شد](/files/fa/news/1403/5/27/11426245_873.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ یاسر قندهاری گفت: دومین جلسه کمیسیون فنی گردشگری کشاورزی استان در سال جاری روز پنجشنبه ۲۵ مردادماه ۱۴۰۳ در گرگان برگزار شد و شش پرونده در این کمیسیون مطرح و موردبررسی قرار گرفت.
معاون گردشگری استان گلستان افزود: طی این جلسه بنا به رأی اعضاء کمیسیون، با چهار درخواست صدور مجوز مزرعه گردشگری در شهرستانهای گرگان، کردکوی و کلاله موافقت شد.
وی خاطرنشان کرد: این مزارع با حجم سرمایهگذاری ۳۰۰ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم برای ۲۵ نفر در عرصهای بهمساحت ۱۳۰ هزار متر با نوع باغی و گلخانه در قالب درختان میوه و... ایجادشده است.
قندهاری در پایان از کسانی که شکایت یا نارضایتی نسبت به هریک از واحدهای گردشگری استان گلستان دارند خواست تا آن را از طریق شماره ۳۲۲۲۴۵۸۱-۰۱۷ یا بهصورت حضوری و مکتوب به آدرس گرگان، خیابان امام خمینی(ره)، آفتاب پانزدهم، جنب امامزاده نور(ع)، ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان بهمنظور رسیدگی اعلام کنند.