۱۶۹ نانوایی آزاد پز در آذربایجانغربی مجوز فعالیت دریافت کردند
معاون هماهنگی امور اقتصادی آذربایجان غربی گفت: مجوز صدور پروانه برای فعالیت ۱۶۹ متقاضی نانوایی آزاد پز در استان با توجه به اهمیت مدیریت پخت، توزیع به موقع نان و رضایتمندی شهروندان صادر شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،جواد کرمی در حاشیه پنجمین کارگروه گندم، آرد و نان آذربایجان غربی افزود: جهت کاهش صفها و به صفر رساندن آن و جلوگیری از هدر رفت زمان شهروندان در تهیه نان مقرر شد تا صدور مجوز برای افراد متقاضی در دستور کار اتحادیه نانوایان باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: فعالیت واحدهای نانوایی آزا پز با ایجاد رقابت منجر به تولید نان با کیفیت میشوند و نان مرغب و خوب و با کمترین ضایعات به دست شهروندان میرسد.
کرمی بیان کرد: هم اکنون هیچ مشکلی در استان در زمینه تهیه و تولید ارد وجود ندارد و رضایتمندی در این بخش وجود دارد.
وی اضافه کرد: از ۶ ماه قبل درجه بندی کارخانههای تولید آرد در راس برنامههای کارگروه گندم و ارد و نان استانی بود که امروز درجه بندیها بعد از بررسیها و ارزیابیها بررسی شد که روندی روبه رشد در ارتقای کیفیت تولید در کارخانهها را شاهد هستیم.
کرمی ادامه داد: بسیاری از واحدها در سنوات قبل در درجههای ۲ و سه قرار داشتندکه امسال بعد از ۶ ماه با رشد و تغییرات مطلوب اقدام به تولید آرد باکیفیت اقدام کرده اند و مقرر شد براساس درجه بندی گندم در اختیار این صنف قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی اظهار کرد: تشدید بازرسیها هم که در جلسه قبل کارگروه مورد تاکید بود مجدد بررسی شد و براستمرار آن تاکید شده است.
کرمی اظهار کرد: تغییر نام متصدیان فوتی برخی نانواییها و یا افرادیکه درصدد تغییر نام بودند با توجه به کارشناسیهای انجام شده مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم در این باره نیز صادر شد.
در کار گروه گندم، آرد و نان استان بررسی درخواست مجور نانواییهای آزاد پز در آذربایجان غربی، بررسی تخصیص گندم و درجه بندی کارخانجات تولید آرد، بررسی آنالیز قیمت نان کامل و قیمت نانهای یارانهای و گزارش لیست واحدهای آزاد پز استان از دستور جلسات این کارگروه بود که در باره آنها گفتگو شد.