الماسی:
دلسوزی، عاشقی و شیفتگی درکار از ویژگی معلمان مدارس استثنایی
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: سال گذشته ۲ هزار نفر و امسال هم هزار نفر معلم جوان و با انگیزه وارد سازمان آموزش و پرورش استثنایی شدند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، حجتالله الماسی افزود: اتفاقی نیست که شما معلم شدهاید. شما دو شرافت همزمان کسب کردهاید، به شما تبریک میگویم. انشالله که حضورتان پرفروغ و پرنور برای نظام اسلامی و این دانشآموزان عزیز باشد.
الماسی گفت: برخی از تصورات درباره این دانشآموزان عزیز در جامعه وجود دارد، دانش آموزان استثنایی اتفاقا هم توانمند هستند و هم ویژه. شما وقتی وارد این مدارس شدید، حتما فضای ذهنی شما تغییر خواهد کرد. شما به این فرشتگان زمینی تدریس میکنید و حتما مورد توجه و عنایت خداوند متعال قرار خواهید گرفت.
وی با بیان اینکه یکی از ویژگیهای معلمان مدارس استثنایی، دلسوزی، عاشقی و شیفتگی در کارشان است، اظهار داشت: در کرمان با معلمی که ۳۰ سال سابقه داشت مواجه شدم، گفت اصلا خسته نشدهام، گفت من از خدا چی میخواهم، خداوند به برکت حضور این بچهها نعماتی به من دادهاند که قابل وصف نیست. پای من و هیچکدام از اعضای خانواده من تا الان به بیمارستان باز نشده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه سال گذشته ۲ هزار نفر و امسال هم هزار نفر معلم جوان و با انگیزه وارد سازمان آموزش و پرورش استثنایی شدند و این اتفاق در تاریخ جمهوری اسلامی ایران کمسابقه است، تصریح کرد: در صفحه شرایط اختصاصی دفترچه آزمون استخدامی شرح کامل این دورهها ذکر شده است. براساس قانون، زمانی که معلمانی غیر از دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهیدرجایی جذب میشوند، بای یکسال دوره مهارت آموزی را بگذرانند. این جزو شرایط استخدام است.
وی افزود: برگزاری دورهها در سالهای گذشته فراز و فرودهایی داشته است و معمولا در روزهای پنجشنبه و جمعه و در طول سال تحصیلی برگزار میشد. امسال، اما به همت و همکاری خوب رئیس دانشگاه فرهنگیان و پیشنهاد سازمان آموزش و پرورش استثنایی توافق شد تا برای همکاران جدید سازمان، این دورهها در این ماه برگزار شود.
الماسی گفت: از ۱۱۵۰ ساعتی که باید دوره برگزار میشد، حدود ۳۰۰ ساعت کم شد و برای شما معلمان عزیز تطبیق داده شد. از ۸۵۰ ساعت باقیمانده، مقرر شد ۳۰۰ ساعت به کارورزی در همان مدرسه خودتان تحت راهبری یک معلم باتجربه کارورزی داشته باشید. ۴۰۰ ساعت به صورت مجازی همزمان و غیرهمزمان برگزار خواهد شد، به این معنا که وارد سامانه شده، دوره را انتخاب کرده و متناسب با شرایط خودتان انتخاب میکنید و برای آزمون آماده میشوید. فقط ۱۶۰ ساعت دوره حضوری است که از این تعداد ساعت هم، ۴۰ ساعت فشرده به مثابه یک دوره کامل برای ورود به سال تحصیلی برگزار میشود. این دوره برگزار میشود تا برای ورد به سال تحصیلی آماده شوید.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی خطاب به معلمان جدید با تاکید بر اینکه مدیر در مدرسه از شما کارآمدی میخواهد و اولیا و دانشآموزان توقع دارند، اضافه کرد: در این دوره باید فضای کنش متقابل و تعاملی ایجاد شود. دوره باید کاملا کارگاهی برگزار شود.
الماسی درباره هزینههای دوره توانمندسازی هم گفت: هزینههای کل دوره در دفترچه بر عهده شما بوده است، اما سازمان دو سوم هزینه کل دوره را خود تقبل کرده است و این نشان میدهد که این دوره برای ما و اثرگذاری و اثربخشی آن برای ما خیلی مهم است. انشالله در پایان دوره ما شاهد باشیم که شما به آستانه شایستگی لازم رسیده باشید و با آمادگی و مهارت وارد کلاسهای درس شوید.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در پایان از معلمان خواست قدر این دوره بدانند.