پخش زنده
امروز: -
رتبه نخست کشت و تولید فلفل قرمز در کشور به نام خراسان رضوی رقم خورده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، کارشناس مسئول گیاهان دارویی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: امسال ۵۶۴ هکتار از زمینهای کشاورزی ۲ شهرستان داورزن و جغتای زیر کشت این محصول رفته است.
یوسف گازران افزود: از این میزان سطح زیر کشت، ۱۶ هزار و ۸۷۲ تن فلفل قرمز برداشت میشود که در این زمینه نیز خراسان رضوی در کشور سرآمد است.
وی بیان کرد: محصول فلفل تولیدی در استان علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای همسایه و منطقه نیز صادر میشود.
گازران افزود: فعالیت کارگاههای فلفل کوبی در ۲ شهرستان داورزن و جغتای که زیر کشت فلفل قرمز قرار دارد برای بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم کرده است.
بیش از ۳۳۸ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی خراسان رضوی فعالیت دارند و حجم تولید سالانه انواع محصولات باغی، زراعی و دامی این استان هشت میلیون تن است. همچنین ۲ میلیون و ۱۳۸ هزار هکتار عرصه مستعد کشاورزی در خراسان رضوی وجود دارد و سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین در این استان زیر کشت ۸۳ نوع محصول میرود که ۹۰۰ هزار هکتار از این سطح مربوط به زراعت و ۳۰۰ هزار هکتار آن باغ است.