پخش زنده
امروز: -
۶۴ میلیارد ریال برای رفع نقاط حادثهخیز جادههای گناباد در سال جاری اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون برنامهریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار گناباد گفت: از این میزان ۱۴ میلیارد ریال برای بهسازی و رفع نقاط خطر خیز جاده گناباد به بجستان، ۲۰ میلیارد ریال برای جاده گناباد به فردوس و ۳۰ میلیارد ریال هم به منظور احداث زیرگذر روستاهای اقماری گناباد با هدف کاهش سوانح و روانسازی ترافیک اختصاص یافت.
ابوالفضل شاکری افزود: طرح ایمنسازی ورودی شهرستان گناباد از شهر بیدخت تا پلیس راه با گذشت افزون بر ۱۰ سال به دلیل برخی مسائل و مشکلات و تعیین تکلیف محدوده توسط شهرداری و اداره راهداری و حمل و نقل جادهای تاکنون اجرا نشده است.
وی با اشاره به اینکه طرح ایمن سازی ورودی این شهرستان در کارگروه امور زیربنایی استان خراسان رضوی در دست بررسی است، گفت: بر اساس این طرح باید ایمنسازی از شهر بیدخت تا پلیس راه گناباد به فاصله حدود ۱۵ کیلومتر اجرا و تاسیسات و خدمات گردشگری و کاربریهای خدماتی و تجاری در این مسیر تعریف و انجام شود.
شاکری ادامه داد: با توجه به آنکه گناباد نقطه ورودی استان خراسان رضوی از استان های جنوبی نظیر خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان است، اجرای طرح ایمنسازی جاده ای علاوه بر بهبود وضعیت منظر شهری و کاهش سوانح جادهای در ارتقای ایمنی این بخش نقش زیادی دارد.
استاندارد نبودن سرعتگیرها در گناباد
فرمانده انتظامی گناباد نیز با اشاره به اینکه نحوه اجرای پارک حاشیه ای توسط شهرداری این شهر درد سرساز و موجب بروز مشکلاتی برای شهروندان شده است، تصریح کرد: شهرداری گناباد در ابتدا قرار بود این طرح را به صورت مرحله به مرحله و در ابتدا در ۲۵۰ متر از معابر عمومی هسته مرکزی شهر اجرا کند.
سرهنگ علی رجبی افزود: شهرداری گناباد بدون برنامهریزی لازم از همان ابتدا طرح پارک حاشیه ای را در بخش اعظم خیابان های هسته مرکزی شهر و حتی مناطقی که دارای ترافیک نیستند، آغاز کرد که این مساله مشکلات و دردسرهایی برای شهروندان گنابادی به همراه داشته است.
وی گفت: شهرداری گناباد پا را از تعهداتی که در قبال اجرای طرح پارک حاشیهای داشته، فراتر گذاشته است.
فرمانده انتظامی گناباد اظهار کرد: همه کاهنده های سرعت (سرعت گیر) موجود در معابر عمومی این شهر استاندارد نیست و در نصب آنها از موازین استاندارد استفاده نشده است که این مساله مشکلات زیادی برای تردد وسائل نقلیه را به دنبال دارد.
وی با اشاره به وضعیت نامناسب آسفالت معابر عمومی گناباد تصریح کرد: اگر کاهنده های سرعت و وضعیت معابر عمومی در بروز سوانح رانندگی نقش داشته باشد، شهرداری گناباد هم باید جوابگو باشد و بخشی از تقصیر متوجه شهرداری است.
رجبی با انتقاد از حضور نداشتن شهردار گناباد در جلسه شورای ترافیک گفت: این مساله موجب می شود که نتوان مصوبه ای برای رفع این معضلات متعدد در معابر عمومی گناباد داشت.
مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد و جنوب استان خراسان رضوی واقع است.