در راستای توسعه گردشگری خوراک؛
برگزاری جشنواره منطقهای «طعم امید» در استان گلستان
جشنواره منطقهای «طعم امید» با موضوع گردشگری خوراک و با طبخ غذاهای سنتی توسط افراد تاثیرگذار دارای معلولیت در استان گلستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان در ارتباط با برگزاری جشنواره منطقهای «طعم امید» در این استان، گفت: این جشنواره با همکاری این ادارهکل و انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان پارس، فدراسیون گردشگری خوراک و میز گردشگری دسترسپذیر و بخش خصوصی و متشکل از مسابقه آشپزی ویژه معلولان با هدف ایجاد انگیزه، امیدبخشی، تقویت مهارت و اشتغالزایی و نیز ارتباط افراد معلول با حوزههای مختلف صنعت گردشگری در گرگان برگزار شد.
محمدجواد ساوری بیان کرد: در این مسابقه ۱۰ نفر در بخشهای سندرم داون (۳ نفر) و معلولیتهای جسمی، حرکتی (۴ نفر) و نابینا (۳ نفر) با آشپزی غذاهای متنوع محلی استان از جمله ماشپتی، باسترمه، ترچین اسفناج و جوجه برشته به رقابت پرداختند.
او خاطرنشان کرد: در پایان مسابقه و بعد از داوری، در هر گروه یک برگزیده به مرحله کشوری راه پیدا کرده و مورد تقدیر قرار گرفتند. این افراد برگزیده با سه استان مازندران، گیلان و تهران به رقابت خواهند پرداخت.
ساوری یادآور شد: در حاشیه این رویداد منطقهای علاوهبر برپایی نمایشگاه صنایعدستی و هنرهای سنتی و عرضه و نمایش هنر دست هنرمندان استان، مسابقه نقاشی کودکان توسط کودکان مرکز توانبخشی کم بینا و نابینا راشا برگزار و در پایان از این کودکان تقدیر شد.