تفکر قرارگاهی کمک کار تقویت توان مدیریتی ارتش خواهد بود
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در همایش روحانیون مقیم تهران، گفت: تفکر قرارگاهی با کاستن از اشتباهات موجود و انباشت موفقیتها، به استمرار مشارکت و همگرایی کمک کرده و کمک کار تقویت توان مدیریتی ارتش خواهد بود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، حجتالاسلام محمدحسنی در همایش روحانیون مقیم تهران اظهار داشت: فرماندهان و روسای عقیدتی سیاسی نیروهای چهارگانه ارتش، باید با التزام به ولایت حکیمانه فقیه در عرصههای کلیدی و راهبری یگانهای زیرمجموعه به حل مشکلات و معضلات پیش رو پرداخته و به واسطه برافراشتن پرچم بصیرت دینی و غیرت انقلابی، در این مسیر گامهایی مثبت و رو به جلو بردارند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه افزود: از جمله عرصههای تاثیرگذاری که روحانیون و فرماندهان باید در آن به روشنگری و جهاد تمامعیار تبیین بپردازند، عرصه ارائه، مباهات و افتخار به دستاوردهای ارزشمند نظامی کشور و اشاعه سبکهای مدیریتی پویا، همافزا و مشارکتمحور است.
حجتالاسلام محمدحسنی با اشاره به زحمات و کوششهای مستمر و پیگیرانه شهید آیتالله آلهاشم به عنوان نمونهای بارز از مدیریت انقلابی در عرصه نظامی کشور، تاکید کرد: شهید خدمت و صداقت، آیتالله آلهاشم از مردان بزرگ روزگار ما و نمونه برجسته فردی متعهد، مردمدار و انقلابی، از جمله مدیرانی بود که با مدیریت جهادی و تکیه بر توان و اراده سازمانی ارتش، توانست نام و میراثی نیکو از خود به یادگار گذارد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تصریح کرد: ارتش نیز باید ضمن شکرگزاری به جهت پرورش و بهرهمندی از چنین مدیران شایسته و کاردانی، در جهت الگوگیری، تجلیل و بهرهمندی هرچه بیشتر از آثار و برکات زحمات و خدمات آنان گام بردارد.
حجتالاسلام محمد حسنی، ضمن تاکید بر لزوم پیروی از مفاهیم برآمده از کلام داهیانه فرمانده کل قوا همانند «تفکر قرارگاهی» اهتمام بیشتری ورزید، تاکید کرد: تفکر قرارگاهی از کلید واژگان مهم در زمینه کاستن از حجم آزمون و خطاهای ساختاری و سازمانی و نیز کسب موفقیتهای روزافزون و مستمر است که با فراهم کردن شرایط جهت اتخاد رویههای راهبردی، مشارکتی و همگرایانه، کمک کار تقویت توان مدیریتی ارتش خواهد بود.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش خاطرنشان کرد: بهرهگیری از شبکه وسیع پایشوران و آموزشدهندگان مبانی اصولی، چهره به چهره و خبره، بهرهگیری از اوقات فراغت، امکانات مادی و مجتمعهای فرهنگی و خانوادگی، اتخاذ رویکردهای همه شمول، همافزایی مدیریتی، تبادل و تعامل مستمر و مداوم، از جمله مصادیق تفکر قرارگاهی هستند که در جهت هدایتگری و تثبیت ایدهای نوآورانه و راهگشا، قابلیت پیادهسازی و اجرایی دارند.
حجتالاسلام محمد حسنی در پایان با بیان اینکه باید از تجربیات موفق مدیریت قرارگاهی کشور در ذیل زعامت و هدایت فرمانده کل قوا در نیروهای چهارگانه ارتش بهرهمند شد، گفت: برگزاری سه انتخابات در مدت زمان کمتر از پنج ماه، نشان از وجود ثبات و امنیت راهبردی در کشور دارد و چنین امر مهمی مرهون رهبری حکیمانه و خردمندانه فرمانده کل قوا است؛ به همین سبب بر تمامی فرماندهان، مدیران و روحانیون عقیدتی سیاسی ارتش ضروری است که نهایت توجه، تدبر و عنایت را نسبت به پیامها، اوامر و نصایح ایشان داشته باشند تا با «آغوشی باز و سرشار از مهر» به پیشرفت روزافزون کشور و دستیابی به اهداف متعالی نظام اسلامی، کمک کنند.