پخش زنده
امروز: -
یک واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن اصول و ضوابط بهداشتی در زبرخان مهر و موم شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر شبکه بهداشت و درمان زبرخان گفت: با پیگیری های کارشناسان بهداشت این شبکه، یک واحد چلوکبابی طبق اصلاحیه ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به طور موقت پلمب شد.
حامد سلیمانی افزود: شاغلان در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی ملزم به رعایت مقرارت بهداشتی و توجه به آموزش های کارشناسان بهداشت محیط، برای قطع زنجیره انتقال بیماری ها هستند.