• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۴۹۰۹
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
خوزستان » اجتماعی

همه ظرفیت‌های شهر بستان در خدمت زائران اربعین حسینی

مدیر کانون فرهنگی هنری طریق‌القدس بستان گفت: فعالیت رسمی موکب انصارالحسین (ع) این شهر از ۱۵ مرداد ماه آغاز شده و همه ظرفیت‌ها برای خدمت به زائران اربعین حسینی است.

همه ظرفیت‌های شهر بستان در خدمت زائران اربعین حسینی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر کانون فرهنگی هنری طریق‌القدس بستان با بیان اینکه همه ظرفیت‌های شهر بستان برای خدمت به زائران اربعین حسینی به‌کار گرفته شده است، گفت: فعالیت رسمی موکب انصارالحسین (ع) از ۱۵ مرداد ماه آغاز شده و تا زمانی که زائرین از کربلا بازگردند آماده خدمت‌رسانی به آنها است.

وی افزود: با توجه به رویکرد ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور مبنی بر هم‌افزایی در برنامه‌های فرهنگی هنری در مواکب کانون‌های مساجد و معرفی یک کانون به عنوان قرارگاه مرکزی اربعین برای ارائه خدمات فرهنگی به زائران، ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خوزستان اقداماتی را در این زمینه انجام داده است و در این رابطه کانون فرهنگی هنری طریق‌القدس بستان که با نام موکب انصارالحسین (ع) در ایام اربعین فعالیت می‌کند به عنوان قرارگاه مرکزی اربعین ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان معرفی شده و به نام قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در شهر بستانو در مسیر چذابه در حال خدمت‌رسانی به زائران حسینی است.

سید عبدالجلیل موسوی، مدیر کانون فرهنگی هنری طریق القدس مسجد امام علی (ع) شهر بستان باتسلیت ایام عزاداری سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در خصوص فعالیت این کانون در ایام اربعین حسینی، گفت: موکب انصار الحسین از سال ۱۳۹۲ با کمک‌های مردمی و خیرین کار خود را در راستای خدمت‌رسانی به زائران اباعبدالله الحسین (ع) آغاز کرده است.

وی با اشاره به اینکه این موکب در شهر بستان و نزدیکی مرز چذابه قرار دارد، افزود: در هیات انصار الحسین (ع) به دلیل عبور زائران از شهر بستان و خدمت‌رسانی به آنها در ایام اربعین تصمیم به برپایی موکب گرفتیم که برپایی این موکب مورد استقبال همگان قرار گرفت و امسال برای دوازدهمین سال متوالی میزبان زائران هستیم.

موسوی با بیان اینکه موکب انصارالحسین در مسجد و حسینیه بستان دایر است و در فضای ۶۵۰ متر مکعبی مسجد و حسینیه به زائران حسینی خدمت‌رسانی می‌کنیم، ادامه داد: همچنین آمادگی پذیرایی از زائران را در منازل همشهریان نیز داریم.

این فعال فرهنگی با اشاره به اینکه مردم بستان و به طور کلی مردم خوزستان مردمانی خونگرم و مهمان‌نواز هستند، اضافه کرد: کل شهر بستان موکب حسینی است و همه ما میزبان زائران هستیم.

وی با اشاره به امکانات کم این شهرستان و کمک‌های محدود ستاد اربعین به این شهر، گفت: با این وجود مردم مهمان‌نواز بستان همواره بهترین امکانات خود را برای خدمت به زائران حسینی در نظر می‌گیرند به طوری که هر کس به اندازه توان از ماه‌ها قبل به خریداری لوازم مورد نیاز همچون پتو، تشک، بالش و ... می‌پردازند و اعتقاد دارند که باید زائران حسینی از وسایل نو استفاده کنند.

موسوی با بیان اینکه موکب انصار الحسین علاوه بر اسکان، پذیرایی و اطعام زائران در سه وعده، به ارائه خدمات فرهنگی برای زائران در طول برپایی این قرارگاه می‌پردازد، اضافه کرد: فعالیت موکب ما ۲۴ ساعته است، اما به دلیل گرمای هوا فعالیت‌های فرهنگی بیشتر در شب‌ها انجام می‌شود.

مسئول موکب انصارالحسین بستان می‌گوید: برپایی مراسم عزاداری، قرائت قرآن، روضه‌خوانی، قرائت ادعیه و زیارت عاشورا، کلاس‌های فرهنگی و آموزشی از جمله برنامه‌های فرهنگی این قرارگاه است.

وی به همدلی و همراهی بچه‌های کانون در برپایی موکب اشاره کرد و افزود: آماده‌سازی موکب انصارالحسین هفته گذشته با حضور دختران و پسران عضو کانون فرهنگی هنری طریق‌القدس انجام و فعالیت رسمی این موکب نیز از ۱۵ مرداد ماه آغاز شده و تا زمانی که زائرین از کربلا بازگردند ما آماده خدمت‌رسانی به آنها هستیم.

موسوی با اشاره به اینکه همه ظرفیت‌های شهر بستان برای خدمت به زائران اربعین حسینی به‌کار گرفته شده است، ادامه داد: همه همشهریان از روحانی، بسیجی، جوشکار، خیاط و ... برای کمک به موکب پای کار آمده‌اند.

وی اضافه کرد: هر تعداد زائر بیاید ما در بستان پذیرای آنها هستیم چرا که بستان در ایام اربعین یک شهر نیست بلکه حسینیه‌ای برای خدمت به زائران اربعین حسینی است و درب خانه‌های مردم بستان به روی زائران باز است.

مدیر کانون طریق القدس بستان یاد آور شد: امسال ۱۲ سال است که مردم خونگرم و مهمان نواز بستان از زائران اباعبدالله الحسین (ع) به خوبی و شایستگی پذیرایی می‌کنند و اینها همه به لطف خدا و عشق و ارادت به خاندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است و امیدواریم بتوانیم از این پس نیز میزبان خوبی برای زائران باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
مانور درشهربابک
بسته خبر‌های کوتاه ۲۶ آذر در یک نگاه
کشف ۴ دستگاه ماینر در شهرستان آستانه اشرفیه
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر مدیریت بازار در آستانه شب یلدا
استاندار هرمزگان: همه برای موج سوم بارندگی‌ها آمادگی داشته باشند
برف، شبانه به ایلام آمد
طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا در استان البرز
تجلیل از دو دانش آموز و یک معلم پژوهشگر برتر استان کرمان
مادران امروز، ستون استوار خانواده و مدافعان میهن و ولایتند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
دریادار ایرانی: هر تهدیدی را با قدرت پاسخ خواهیم داد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)