پخش زنده
امروز: -
اولین کاروان زائران پاکستانی اربعین حسینی عصر روزگذشته از طریق پایانه مرزی ریمدان در جنوب سیستان و بلوچستان وارد ایران شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب سیستان و بلوچستان گفت:مرز ریمدان در سومین سال متوالی میزبانی از زائران اربعین با فراهمکردن امکاناتی از جمله پارکینگ و سایبان کافی، امکانات خنککننده، تاسیسات داخل سالن مسافری و نمازخانه آماده پذیرایی از زائران است.
شهرام مبارکی با اشاره به اینکه سال گذشته حدود ۴۸ هزار زائر پاکستانی از این مرز تردد داشتند،افزود: پیشبینی شده است این آمار در اربعین امسال افزایش بیشتری داشته باشد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه ارائه خدمات در مرز ریمدان به زائران اربعین حسینی در بهترین حالت باید انجام شود، گفت: در سیستان و بلوچستان به ویژه جنوب آن همه پای کارند تا به وسع خود به امام حسین (ع) و زائران پاکستانی که قصد سفر به کربلای معلا و زیارت قبر آقا را دارند خدمت کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان هم در جلسه ستاد اربعین که در محل پایانه مرزی ریمدان برگزار شد، گفت: با توجه به افزایش تردد زائران و مهمانان پاکستانی در اربعین لازم و ضروری است؛ که پلیس راهنمایی و رانندگی، برای امنیت و ایمنی راه و جادهها به ویژه نسبت به کنترل تردد خودروهای سوختکش و رانندگان پرخطر در این منطقه اقدام کند.
محمد کرمی افزود: تمامی اقدامات لازم برای سوخت رسانی و تردد اتوبوسها و بیمه زائران با کشور پاکستان هماهنگ و همچنین پیگیریهای لازم برای تقویت ناوگان زمینی، هوایی و ریلی برای تردد زائران انجام شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: در مرز میرجاوه زیرساختها آماده است، اما در مرز ریمدان با توجه به ضعف برخی زیرساختها در این منطقه، تمامی دستگاههای اجرایی باید امکانات مورد نیاز را برای استقبال و پذیرایی از زائران اربعین حسینی مستقر کنند.
وی با بیان اینکه حدود ۲۰ هزار نفر از مردم سیستان و بلوچستان برای شرکت در مراسم پیادهروی اربعین توسط ناوگان حمل نقل جابه جا میشوند، تصریح کرد: برای تردد زائران اتوبوس توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نظر گرفته شده است .
کرمی با تاکید بر اینکه شهرداران باید نظم و نظافت اطراف مواکب را تامین کنند و در صورت کمبود نیرو باید این مشکل برطرف شود، خاطرنشان کرد: در حوزه بهداشت و درمان باید امکانات مورد نیاز مجموعههای بهداشتی و درمانی و بیمارستانهای صحرایی در منطقه تامین شود.