پخش زنده
امروز: -
برای محل نصب منبع ذخیره و پمپاژ هدایت آب به روستای گوی شهرستان تربت جام اقدامی انجام نشده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ،دهیار روستای گوی گفت: اجرای طرح آبرسانی روستای گوی در اردیبهشت ۱۴۰۲ با پیمانکاری قرارگاه عملیاتی شهید قاجاریان اغازو تا اواسط بهمن لولهگذاری انجام شد.
فیروز پیری افزود: لولههای قدیمی روستا هم به خاطر لولهگذاری جدید تخریب شده ولی به صورت پراکنده و برای تأمین آب از همانها استفاده میکنیم که دچار نشتیهای زیاد، غیراستاندارد و روکار است.
وی گفت: هر۲۴ ساعت سهم هر خانوار بهصورت میانگین ۵۰ لیتر است که برخی افراد برای تأمین همین مقدار آب باید حداقل ۲۰۰ متر آب را با دست یا فرغون حمل کنند.
دهیار روستای گوی گفت: مردم برای تهیه آب آشامیدنی با مشکل مواجهاند چه برسد به اینکه بخواهند استحمام کنند یا لباس بشویند و آب برای دام خود یا انجام کشاورزیشان تهیه کنند.
او افزود: این در حالی است که اگر مشکل آب روستا حل شود، حداقل ۳۰ خانوار به روستا برمی گردند.
مدیر شرکت امور آب و فاضلاب تربتجام نیزگفت: از محل اعتبارات محرومیتزدایی طرح آبرسانی روستای گوی و میانسرا در اردیبهشت سال ۱۴۰۲ توسط قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اغازشد.
مرتضی اشراقی با اشاره به مشخصات این طرح با ۹ کیلومتر خط انتقال، ۶ کیلومتر شبکه توزیع، دو باب مخزن ۲۰۰ متر مکعبی، یک باب مخزن ۵۰ متر مکعبی و ۲۵ حوضچه شیرآلات افزود: از این مقدار ۶ کیلومتر خط توزیع، ۹ کیلومتر خط انتقال و حوضچههای شیرآلات به طور کامل اجرا شده است.
رئیس شرکت امور آب و فاضلاب تربتجام با اشاره به پیشرفت ۸۰ درصدی طرح و تأمین حدود ۱۲ میلیارد تومان هزینه هم گفت: با توجه به اتمام اعتبارات طرح در حال حاضر تعطیل شده و برای تکمیل آن حدود ۳ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی افزود: تأمین آب روستای گوی و میانسرا از محل مجتمع شهید محبی انجام میشود که شامل دو حلقه چاه و ۱۷ روستا تحت پوشش آن و با دبی ۳۵ بر ثانیه است که برای یکی از چاهها تأمین اعتبار انجام شده که با اجرای آن شاهد افزایش دبی از ۷ به ۲۰ لیتر و تأمین آب روستای گوی و میانسرا خواهیم بود.